Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Vītolu ģimene ieraksta albumu un piedāvā “Dziesmiņu par notikumu”

Guntars Račs, 30.10.2009. 11:57 | komentāri (2)

Vītolu ģimene, kurus lielākā klausītāju un TV skatītāju daļa iepazina kā LNT šova “Dziedošās ģimenes” dalībniekus, ir uzsākusi darbu pie sava pirmā albuma ieraksta. Plānots, ka albums tiks pabeigts tuvāko nedēļu laikā.
Vītolu ģimene ieraksta albumu un piedāvā “Dziesmiņu par notikumu”

Darbs pie dziesmu ierakstiem norisinās Siguldas skaņu ierakstu studijā sadarbībā ar ieraksta producentiem Kasparu Tobi (Dzelzs Vilks) un Gintu Solu (Mielavs un Pārcēlāji). Lielākā daļa no albumā iekļautajām būs ģimenes tēva Jāņa Vītola paša rakstītās dziesmas, starp kurām arī “Dziesmiņa par notikumu”, kura nākamajā nedēļā sāks skanēt arī radiostacijās un kuru piedāvājam noklausīties.

Dziesmas Mp3 ir pieejams portālā Doremi.lv
Albumu izdos kompānija “Mikrofona ieraksti”.

LNT par Vītolu ģimeni:

Vītolu ģimenes tēvs Jānis un mamma Dace ir rīdzinieki. Viņi muzicējuši vēl pirms ģimenes nodibināšanas. Lai bērnus audzinātu tīrākā vidē, Vītoli pārcēlušies uz dzīvi Madonas rajonā. Tagad Vītolu pieci bērni - Kalvis, Jānis Ausmints, Rasa, Madara un Varis jau ir izauguši, bet visi kopā vēl aizvien turpina muzicēt. Ģimene kopā ir uzstājusies vairākos “Spietos” un daudzos folkloras pasākumos. Vītoli dzied ikdienā kopā ar draugiem, veido kopīgas sadziedāšanās ar citiem dziedāt gribētājiem, dzied tautasdziesmas un pašu rakstītas melodijas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV