Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Valmieras Kultūras centrā notiks „Altera Veritas” koncerts

Līga Tarbuna, 04.11.2009. 09:31

15.novembrī plkst.17.00 Valmieras Kultūras centrā notiks mūziķu grupas „Altera Veritas” koncerts. Koncertā piedalīsies Ieva Mežgaile (kokle, basa kokle), Anda Zaborovska (kokle, basa kokle), Andis Klučnieks (pikolo flauta, flauta, basa flauta) un Kaspars Gulbis (akordeons). Koncerts būs vērsts uz kokles, akordeona un flautas spēles popularizēšanu, akcentējot šo instrumentu aktualitāti mūsdienu kamermūzikā.

Grupa „Altera Veritas” savas desmit gadu radošās darbības jubilejā vairākās Latvijas pilsētās piedāvā izglītojoša satura koncertu ciklu. Grupas dalībnieki ir vieni no Latvijas kamermūzikas zināmākajiem un savdabīgākajiem pārstāvjiem, daudz uzstājušies solokoncertos ārvalstīs un Latvijā.

Koncertu veidos mūzika „Altera Veritas” izpildījumā, kā arī mūziķu stāstījums par saviem instrumentiem un par koncertā izpildītajiem skaņdarbiem kā paraugiem no ansambļa jaunās mūzikas repertuāra. Kopā ar grupas dalībniekiem koncertā uzstāties tiks aicināti arī Valmieras Mūzikas skolas audzēkņi, kopīgi atskaņojot mūziķu īpaši šim koncertu ciklam veidotu skaņdarbu.

Grupas „Altera Veritas” koncerti norisināsies Valmierā, Cēsīs, Babītē un Engurē.

Pasākuma apmeklējums bez ieejas maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV