Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Projekts CUE aicina pavadīt piektdienu visEiropas improvizācijas gaisotnē galerijā "NIA"

CUE RIGA, 04.11.2009. 09:38

Šopiektdien, 6. novembrī, jau no plkst. 20.00 galerijā “NIA”, Jāņa 16/1, ikviens ir aicināts pievienoties skaņas, kustības, vizuālajā un sajūtu saspēlē – neierobežotā jam sesijā visEiropas spēļlaukumā CUE. Sagaidot sestdienu, CUE+NIA jam sesijas nakts turpināsies ar  īpaši pozitīvām vibrācijām - DJ Nikulin, Mixmaster Raitis, DJ Romantronix pie “NIA’s” skaņu pults.
Projekts CUE aicina pavadīt piektdienu visEiropas improvizācijas gaisotnē galerijā "NIA"

Laiks: piektdiena, 6.novembris no 20.00 - ...
Vieta: galerija “NIA”, Vecrīga, Jāņa iela 16/1
Ieeja  - BRĪVA!

CUE ir beznosacījumu spēļlaukums, telpa spontānai izpausmei. CUE projekta notikumi norisinās katra mēneša pirmajā piektdienā vienlaicīgi dažādās Eiropas pilsētās, kurās CUE ceļo. CUE katrreiz notiek citā vietā un pilsētas, simultānā uzsākot CUE notikumu, satiekās kopējā videokonferencē kā arī tiešraidē internetā, ko var vērot  jebkurš.

Vienlaicīgi apvienojot cilvēkus Berlīnē, Madridē, Rīgā, Barselonā, Roterdamā, Palermo, Salamankā, Valensijā un Strastbūrā, CUE sniedz “starpbrīdi” ikdienai – mirkli, kad ļauties, būt šiet un tagad, būt brīvam no ierobežojumiem un noteikumiem, kopīgi radīt, atklāt un dalīties. CUE katrreiz ir pats tā radīšanas process, tas neko nesola un negarantē - tā ir tikšanās ar nezināmo, kur skaņa, kustība, vizuālā māksla, video, deja, mūzika – ikviena lieta vai darbība var kļūt par izpausmes instrumentu!

Bez ieejas maksas, vakara vadītāja un plāna, dalības kritērijiem un ierobežojumiem - process ir atvērts ikvienam, kas vēlas iesaistīties. Tāpēc nāc! Spēlējies! Ņem līdzi visu un visus, kas nepieciešami. Piedzīvo!


Vairāk  informācijas: WWW.CUERIGA.TK ; WWW.CUE-IFYOUNEED.ORG

Skaties tiešraidē 6.novembrī: WWW.CUERIGA-LIVE.TK
Seko  jaunumiem twitter: WWW.TWITTER.COM/CUERIGA

Raksti: CUERIGA@CUERIGA.TK



CUE pirmā reize notika 2007.gada martā „Weissener Freitag” mākslas galerijā Berlīnē, Vācijā. 
Rīga pirmoreiz pievienojās 2008.gada augustā ar MetaKafe starpniecību.

Oriģinālradītājs:  DIEGONANTE, CHICO CON TIJERAS
info@cue-ifyouneed.org; www.cue-ifyouneed.org

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV