Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Kaspars Markševics piedāvā jaunu dziesmu “Viņa mani mīl”

Jānis Penka, 04.11.2009. 10:51 | komentāri (2)

Pēc ilgākas klusēšanas dziedātājs Kaspars Markševics (ex-Cash) piedāvā jaunu paša radītu dziesmu “Viņa mani mīl”, kuru producējis Kaspars Ansons, bet ģitāras lielisko spēli paveicis Latvijā viens no populārākajiem ģitāru meistariem Ēriks Upenieks.
Kaspars Markševics piedāvā jaunu dziesmu “Viņa mani mīl”

“Es esmu ļoti pateicīgs tam ilgi klusētajam brīdim, jo tas man uzbūra pavisam citas sajūtas un lika parakāties nedaudz dziļāk mūzikas būtībā. Manis radītā dziesma “Viņa mani mīl” nav radusies, protams, nejauši, esmu šo ideju ilgi lolojis un visbeidzot sapratis tās pilnvērtīgo skanējumu. Kaspars Ansons, kuram šo manis radīto ideju uzticējām producēt, sevi pierādīja lieliski un ieviesa manī uzticības mirkli par tās kopējo skanējumu. Atminoties pirmsākumus kā dziesma tapa, vienmēr manā sejā varēsiet nolasīt smaidu, bet ja jautāsiet kāpēc – es klusēšu. Tagad esmu laimīgs par šo skaisto mirkli, kuru esmu beidzot piedzīvojis – man ir sava dziesma un galvenais paša radīta,” stāsta Kaspars.

Papildus savām solo karjeras aktivitātēm Kaspars katru ceturtdienu plkst. 15:00 dzirdams Latviešu Radio raidījumā “Kas jauns”, bet ceturtdienas naktīs viņu var sastapt pie DJ pults klubā “Četri balti krekli”.

Jauno dziesmu var noklausīties un lejuplādēt mājas lapā www.Platforma.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV