Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Cēsīs koncertēs Atis Auzāns un Daugavpils oranžais koris

Daiga Janševska, 04.11.2009. 13:11

22.novembrī plkst.13.00 Cēsu 2. pamatskolā (Gaujas iela 45) koncertēs Atis Auzāns un oranžais koris ar jauno koncertprogrammu „Atver acis”. Koncertu piedāvā Cēsu Kultūras centrs.

Oktobra beigās pērnā gada TV3 šova "Koru kari" laureāti - Atis Auzāns un viņa vadītais Daugavpils Oranžais koris - sāks savas jaunās programmas "Atver acis" koncertturneju pa Latviju, informē kora menedžeris Jānis Auzāns.

Jaunajā programmā "Atver acis" iekļautas četras jaunas Ata Auzāna dziesmas, arī singls "Atver acis", kas jau tuvākajā laikā sāk skanēt radiostacijās, gan skaņdarbi latviešu valodā (piemēram, Raimonda Paula dziesma "Undīne"), kā arī dziesmas krievu un angļu valodā (grupas "Queen" skaņdarbs "Show Must Go On", arī viena dziesma no Stinga repertuāra).

Tāpat kā iepriekš, koncertos īpaša uzmanība tiks pievērsta skaņas un gaismas kvalitātei un izpildījuma līmenim, tādēļ uz katru koncertu koris dosies ar kvalitatīvu skaņas un gaismas aparatūru, kas ļauj katru koncertu padarīt dzīvu un patiesu, dodot skatītājiem šobrīd tik ļoti nepieciešamo pozitīvās enerģijas lādiņu. Jaunajā programmā tiks parādīti ne tikai kora dalībnieku vokālie, bet arī dažādu mūzikas instrumentu spēlēšanas talanti. Jaunajā sezonā koris uzstāsies ar pavadošo mūziķu sastāvu.

Biļetes iepriekšpārdošanā Cēsu Kultūras centra kasē un pirms pasākuma – pasākuma norises vietā. Sīkāka informācija par biļešu iegādi www.kulturcentrs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV