Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Greenwood" met rūpestus pie malas un izaicina uz galda futbola miniturnīriem

Jānis Indriksons, 04.11.2009. 14:38

Laiks berzēt rokas azartiskajiem un spēles mīlošajiem ļaudīm – galda futbols uzņem apgriezienus zaļajā bārā. No trešdienas "Greenwood" kļūst par siltu mājvietu visiem, kas alkst spēlēt mūziku uz skatuves, brīva pults ikviena izdarībām. Savukārt pārējie laipni aicināti pievienoties miniturnīrā pie galda futbola kloķiem.
"Greenwood" met rūpestus pie malas un izaicina uz galda futbola miniturnīriem

Ceturtdien pēc saulrieta pie mūzikas atskaņotāja ķersies DJ Janko, iespēlēs rokmūzikas skaņās Laimīgo Stundu, kas joprojām ir no 22:00 līdz 23:00. Pērkot vienu kokteili, saņemsi otru par brīvu.

D.Tribe ar indie rock pamatīgi tricinās piektdienas nakti. 1455.gada 6. novembris arī vēsturē iegājis, jo pirmajam grāmatu iespiedējam Johannam Gūtenbergam ar tiesas lēmumu konfiscēta viņa tipogrāfijas iekārta. Teiksim grāmatām tonakt Jā, mīlēsim drukas darbus bezgala! Katru, kurš atstieps uz “Greenwood” grāmatu zaļās bibliotēkas paplašināšanai, cienāsim ar gardu kokteili.

Sestdien pie pults stāsies Deaf  DJ & Disabled Supermodel. Citiem vārdiem sakot, ne īpaši ausīgs Kaspars Bindemanis un viņa, klibot mīlošā sieviete Agnesh, kuri mūzikas mīļotājus cienās ar skaņdarbiem jaukiem, skandāliem, skabargainiem vārdiem, skaistiem mirkļiem.

Ienāc ārā!

www.greenwood.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV