Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“COSMOS” ar pasakām viesosies Cēsīs

Daiga Janševska, 04.11.2009. 15:05

4.decembrī plkst. 19.00 Cēsu 2. pamatskolā (Gaujas iela 45) pasakas stāstos, dziesmās un teatrālā uzvedumā izpildīs grupa “COSMOS”.

Kā informē organizatoru “Positivus Music” pārstāvis Ģirts Majors , pasaku koncerti būs veltīti visai ģimenei un tajos grupa sirsnīgā atmosfērā stāstīs bērnu sarakstītās pasakas no albuma "Pasaki man un Tev", kā arī izpildīs sirsnīgākās dziesmas no iepriekšējiem albumiem.

Grupas bass Jānis Strazdiņš:" Ir ļoti priecīgi, ka tieši šī gada Ziemassvētku laikā varam būt kopā ar saviem klausītājiem. Šis ir īpašs laiks, kad bērnu radītas pasakas un stāsti var būt īstā recepte, kā pārvarēt drūmas domas un spēku izsīkumu. Es jūtu, ka šie vakari būs kas īpašs!"

Koncerti paredzēti kā omulīgi pasaku un mūzikas vakari ģimeniskā gaisotnē, smaržojot karstvīnam un piparkūkām zālē. "Gan jau neiztiksim arī bez skaistākajām Ziemassvētku dziesmām, rūķīšiem un mežavečiem - tā ir mana specialitāte," nelielai intrigai atklāj Juris Lisenko.

Plānots, ka decembrī un janvārī “COSMOS” dziedās vismaz 20 koncertus. Biļetes uz pirmajiem koncertiem jau nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs visā Latvijā. Pasākumu var apmeklēt bērni no 2 gadu vecuma. Koncerta ilgums 3 stundas.

Par biļešu iegādi uz koncertu Cēsīs sekot līdzi www.bilesuserviss.lv , vēl biļetes var iegādāties Cēsu Kultūras centra kasē un pirms pasākuma – pasākuma norises vietā. Kases darba laiks: otrdienas un piektdienas no 16.00 – 18.00, trešdienas no 12.00 – 14.00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV