Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Salacgrīvā atgriežas enerģiskais klubu mūzikas pasākums „Partyplanet – rezidents special”

Da White (Synthesis Crew), 04.11.2009. 15:31

Sestdien, 7. novembrī Salacgrīvas Kultūras namā atgriežas enerģiskais klubu mūzikas pasākums „Partyplanet – rezidents special”, ko organizē apvienība „Synthesis” sadarbībā ar Igaunijas „Tre Music”, sākums plkst. 22:00.
Salacgrīvā atgriežas enerģiskais klubu mūzikas pasākums „Partyplanet – rezidents special”

Pēc gada ilgas pauzes „Partyplanet” atkal viesojas Salacgrīvā, šoreiz piedāvājot pasākumu ar devīzi „Residents special”. Pasākumā uzstāsies Igaunijas „Partyplanet” pasākumu sērijas rezidenti: dīdžejs un producents „Triple Y” un viņa kolēģi „DJ Smart” un „DJ Ricky”. Savukārt Latvijas pusi pārstāvēs „Da White” un „DJ AP7”. Partyplanetārijs ziņo, ka ir gaidāms patīkams enerģiski-elektrisko skaņu meteorītu lietus.

„Tre Music” komanda jau vairākus gadus aktīvi darbojas pasākumu organizēšanas jomā. „Tre Music” pasākumi priecē Igaunijas iedzīvotājus katru nedēļas nogali. TRE pasākumos ir uzstājušies vairāki pasaulē pazīstami mākslinieki: Paffendorf, Ida Corr, Basshunter, Jeckyll & Hyde, Kalwi & Remi, Rob Mayth, DJ Lawless un citi. TRE Music ir izdevusi vairākus diskus (Igaunijas mākslinieku singli un kompilācijas).

Da White – dīdžejs un producents, „Synthesis” projekta dibinātājs. Dīdžeja gaitas aizsāka tālajā 1995. gadā. Jau 1997. gadā Da White sāka veidot dziesmu aranžējumus, kombinējot to daļas un līdz ar to radot jaunas skaņdarbu versijas. Da White diskogrāfijā jau ir vairāk nekā desmit dažādu dziesmu remiksi, kas guvuši lielu atzinību klubu mūzikas piekritēju un dažādu valsts dīdžeju vidū. Da White ir spēlējis dažāda mēroga pasākumos Latvijā un Igaunijā, kuros piedalījās arī vairāki pasaulē pazīstami dīdžeji.

DJ AP7 ir viens no trance mūzikas dīdžejiem Latvijā, kurš uzskata, ka galvenais mūzikā ir temps un melodija, caur ko ir viegli sniegt savas jūtas publikai. DJ AP7 kopā ar Da White ir spēlējis dažāda mēroga pasākumos Latvijā un Igaunijā, kuros piedalījās arī vairāki pasaulē pazīstami dīdžeji.

Ieejas maksa tikai 2.00Ls.

Bāru nodrošina: „Zvejnieku sēta”.

Informatīvais atbalsts: EHR Party Service, Progressive FM, draugiem.lv, nightlife.lv, Dancebox, easyget.lv, ind-ex.com, pozitivaszinas.lv, notikumi.lv, HC.lv, djtop.lv.

Vairāk informācijas: www.synthesiscrew.com, www.tre.ee

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV