Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Grupa “Mongowery” sniegs koncertu klubā "Rocabilly"

Raitis Sametis, 05.11.2009. 12:44

Piektdien, 6. novembrī, plkst. 21:00 klubā "Rocabilly" koncertēs grupa “Mongowery”. Ieeja uz šo koncertu, līdzīgi kā uz citiem pasākumiem klubā "Rocabilly", ir bez maksas.
Grupa “Mongowery” sniegs koncertu klubā "Rocabilly"

Grupa “Mongowery” darbojas kopš 2004. gada beigām. Sākotnēji gan vairākas reizes mainīts grupas nosaukums (agrāk bija pazīstami ar nosaukumiem - 13 Ghosts, Silent Thoughts, Morning Sunset...). Pirmsākumos sastāvā bija Deniss Mironovs un Romāns Belovs, citi mūziķi mainījās bieži, un nekas no labas mūzikas tādēļ nesanāca.

Apmēram 2005. gada vasarā sākās mēģinājumi ar tagadējo sitamo instrumentu spēlētāju Maksimu. Drīz vien komandai pievienojās dziedātāja Svetlana, un kolektīvs piedzīvoja krietnu progresu. Pagaidām nav panākumiemvainagojušies mēģinājumi atrast otru ģitāristu (interesntiem ir iespēja apmeklēt grupas interneta vietnes un pieteikties, adreses - zemāk). Sastāvs nu ir noformējies, notiek aktīva koncertdarbība un jauna mūzikas materiāla ierakstīšana. Kaut arī nevienam nav muzikālas izglītības, “Mongowery” dalībniekus apvieno griba rādīt jauno un nedzirdēto mūziku. Visi četri neraksta mūziku tikai kāda viena žanra ietvaros.

Šobrīd grupa turpina rakstīt jaunas dziesmas, slīpēt ierakstos skaņu, cerot, ka drīzumā izdosies ierakstīt albumu, kas būs pieejams bez maksas internetā.

Grupas vietnes: http://www.draugiem.lv/mongowery un http://www.myspace.com/mongowery
Dažas “Mongowery” dziesmas varam klausīties arī viņu blogā: http://mongowery.wordpress.com/.

Vairāk par pārējo: www.rocabilly.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV