Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"No Doubt" vēršas tiesā pret "Band Hero" radītājiem

Egija Petrova, 06.11.2009. 10:23

Grupa "No Doubt" vērsās tiesā pret spēles "Band Hero" radītājiem ar priekšlikumi, ka viņu līdziniekus izņemtu no jaunizdotās spēles.
"No Doubt" vēršas tiesā pret "Band Hero" radītājiem

Parakstot līgumu ar uzņēmumu "Activision" par grupas dalībnieku pārveidošanu tēlos, grupa atzina, ka ražotāji nav turējušies pie līguma nosacījumiem. Sākotnēji "No Doubt" spēlē vajadzēja izpildīt tikai trīs dziesmas, tagad grupa ir vēsusies tiesā pret uzņēmumu, jo spēle ļauj grupas digitālajiem zvaigžņu tēliem dziedāt, dejot un izpildīt vairāk nekā sešdesmit dziesmas.

Grupa ir īpaši satracināta par dziedātājas Gvenas Stefānijas tēlu, kurš var dziedāt vīriešu balsī pie tādiem dziesmu atveidojumiem kā Mārvina Geija "I Heard It Through The Grapevine" un grupas "The Rolling Stones" dziesmas "Honky Tonk Woman". Tiesas dokumentos ir teikts: „Kamēr "No Doubt" ir lieli grupas "The Rolling Stones" fani un pat ir uzstājušies kopā ar "The Rolling Stones" koncertos, tēlu manipulācijas iezīme noved pie rezultāta, ka Gvena Stefānija ir veikusi neatļautu uzstāšanos, dziedot vīriešu balsī un lieloties par seksu ar prostitūtēm.” Grupa "No Doubt" mēģinās atcelt savu piekrišanu spēles izdošanai.

Kā iepriekš tika ziņots, šī nav pirmā reize, kad uzņēmums "Activision" ir radījis šādas strīda situācijas, jo septembrī uzņēmuma jaunajā datorspēlē "Guitar Hero" piedalījās grupas "Nirvana" dalībnieks Kurts Kobeins, kurš spēlē varēja izpildīt citu mūziķu dziesmas.

Avots: nme.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV