Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Ellas “The Black And Light” ballītei pievienojas “pagrīdnieks” Kris Hovel

Guntars Račs, 09.11.2009. 15:41

Jau iepriekš tika ziņots par „Ella Vs. Discoteq The Black And Light” šovu, kas melnajā piektienā,13. Novembrī, risināsies klubā Essential.
Ellas “The Black And Light” ballītei pievienojas “pagrīdnieks” Kris Hovel

Tā būs savdabīga, muzikāla tumsas un gaismas cīņas interpretācija, kur gaismas pusi īpašā noskaņā viena pati pārstāvēs dziedātāja - Ella (Elīna Fūrmane), bet tumsas pusi Discoteq banda piecu dīdžeju sastāvā: Ratz Lukas, Hipp, Johny Adroit un Kris Hovel, kurš līdz šim bijis sastopams pārsvarā tikai un vienīgi Rīgas tā sauktajos “pagrīdes” klubos, kā arī īpašais viesdīdžejs JNR J. no Londonas.

Melnā Discoteq banda šim pasākumam sagatavojusi īpašu priekšnesumu visas nakts garumā, bet Ella sola pārsteigt ar jaunu vokālo programmu.

Sirreālais pasākuma un galveno darbojošos personu vizuālais noformējums apmeklētājus ievedīs pozitīvi mistiskā un uzjautrinošā noskaņā, radot katram pašam savu melno piektdienu.

Šai noskaņai katrs apmeklētājs var palīdzēt arī pats. Dress Code – melns.

Uzstāšanās laiki: 22.00 Johny Adroit; 24.00 Hipp; 01.00 Ella; 01.30 Jnr J; 03.00 Ratz Lukas, 04.00 Kris Hovel. 

Vairāk informācijas: www.discoteq.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV