Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Klubs “Discotheque” piedāvā tematisko pasākumu „Sex and the City”

Imants Mozers, 10.11.2009. 13:51

Klubs “Discotheque” 14. novembrī Rīgas nakts izklaides cienītājiem piedāvās tematisko pasākumu „Sex and the City”. Pavisam vienkārši, šis pasākums ir īsts gardums iekārojamajām un iekārojamajiem un visiem, kas tā jūtas.
Klubs “Discotheque” piedāvā tematisko pasākumu „Sex and the City”

Tas būs patiešām karsts pasākums no A līdz Z. Pasākuma laikā tiks izsolīts iekārojamākais vīrietis un noskaidrota pasākuma karaliene. Nakts karstākajās stundās pasākuma apmeklētājus priecēs īpaši pikantais vīriešu šovs; uzstāsies arī apburošās, karstās meitenes. Visa pasākuma norises laikā apmeklētājus iesaistīs vienā konkursā aiz otra un, protams, Jūs aplidos jaukās meitenes un elegantie vīrieši, kā arī būs iespēja iemūžināt sevi fotogrāfijās īpašajā „Sex and the City” ugunīgajā fotostendā. Pasākuma muzikālais noformējums būs ekstra lipīgs; tikai un vienīgi seksīgi ritmi un valdzinošākās melodijas.

Pasākuma apmeklētājiem būs pieejamas divas kluba izklaides zonas DISCO HALL un QBAR, kur pēc izvēles varēs ļauties vai nu kaislīgām dejām vai jaukām sarunām draugu vai jaunu paziņu lokā, protams, baudot vakara īpašo dzērienu no Carolans.

Pasākuma sākums paredzēts pl. 22:00 klubā “Discotheque” Mūkusalas 42. Izdevīgāk ieejas biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Biļešuserviss kasēs vai www.bilesuserviss.lv (dubultās biļetes cena tikai 5 LVL), kā arī pasākuma laikā klubā vienai personai par 4 LVL.  

Jāpiemin, ka meitenēm no šīs nedēļas klubā “Discotheque” no 22:00 līdz 23:30 ieeja un 2 dzērieni par brīvu būs gan piektdienās, gan sestdienās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV