Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Latvian Blues Band” sniegs koncertu klubā “Fīlings”

Rebeka Gaiša – Vīksna, 11.11.2009. 11:25

Viena no latviešu starptautiski pazīstamākajām grupām,  kā rakstīja leģendārais ģitārists un blūza eksperts Bob Margolin pasaules vadošajā blūza žurnālā Blues Revue 2004.gadā „Eiropas blūza fenomens”, “Latvian Blues Band” šo piektdien, 13.novembrī sniegs koncertu klubā “Fīlings”.
“Latvian Blues Band” sniegs koncertu klubā “Fīlings”

Neskatoties uz t.s. „melno” piektdienu, “Latvian Blues Band” nebaidās no uzstāšanās, jo apvienības sastāvā spēlē novērtēti profesionāļi, kuru mūzikas sajūtu un izpildījumu ir novērtējuši visā pasaulē – festivālos Blues Fest International Windsor and London, South Country Fair, Fort Macleod, Century of Blues, Euro Jazz 2004 festivālā Atēnās, Chicago Blues Festival u.c. Latvian Blues Band ir sadarbojušies ar neskaitāmām blūza žanra ikonām – John Primer, Zora Young, Joanna Connor un daudziem citiem. Klubā Fīlings grupa sniegs koncertu brīvā atmosfērā, bet vieta ir ierobežota, tāpēc nenokavē – sākums ap 21.30, ieeja bez maksas!

Klubā “Fīlings” kvalitatīva mūzika baudāma visu nedēļu! Jau rīt, 11.novembrī, no pl.20.30 apmeklētājus priecēs enerģiskie Green Petrolium Funk, kas pēc pagājušās trešdienas veiksmīgās uzstāšanās sola jaunus pārsteigumus! Tāpēc laipni aicināti visi, kas novērtē saksofonista Ginta Pabērza (arī Time After Time u.c.), trompetista Ulda Ziediņa (Keksi u.c.), taustiņnieka Madara Kalniņa (Riga Groove Quartet u.c.), ģitārista Andreja Jevsjukova (Jam Orchestra u.c.), basista Norberta Skrauča (Riga Groove Quartet u.c.) un bundzinieka Mārtiņa Lindes (SweetWaterz, Time After Time u.c.) gan pašu, gan  funk mūzikas grandu – James Brown, Wild Chery, George Duke u.c. radītos šedervus!

Ceturdien, 12.novembrī, no pl.20.00 klubā “Fīlings” uzstāsies sastāvs “A-TRIO” (Latino), savukārt sestdien, 14.novmebrī,  uzstāsies “Hot Vintage Band” ar blūza programmu, bet par svētdienas atpūtu rūpēsies mūziķu Jam Session ar Raivo Stašānu, Andri Grunti un Madaru Kalniņu. Ieeja visos pasākumos bez maksas!

Resursi internetā:
www.fiilings.lv
www.latvianbluesband.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV