Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Dirty Deal pasākumi šajā nedēļas nogalē

Kristine Sprice, 12.11.2009. 09:29

Šajā nedēļas nogalē Dirty Deal Cafe piedāvā mežonīgas deju ballītes un DD Teatro monoizrādi „Drunk Opera” .
Dirty Deal pasākumi šajā nedēļas  nogalē

Piektdien, 13. novembrī, plkst. 22:00 "Yes, you dance" kolektīvs sadarbībā ar Dirty Deal Cafe piedāvā īpašu radio pārraidi, kurā kā galvenie translētāji spēlēs Dj Indrikkis un Dj Ubis ar satriecošiem elektroreiva un elektrofunk ritmiem. Par videotranslācijām rūpēsies Vj Flowmaster. Jā, tu dejo un mēs Tev paradīsim kā! Ieejas maksa: 1 Ls ar  flajeri, 1,50 Ls bez flajera.

Piektdien, plkst. 19:00 Dirty Deal Teatro piedāvā muzikālu monoizrādi „Drunk Opera”, kuru ir izveidojis radošās apvienības IDI.OT vadītājs un režisors Dmitrijs Rumjancevs. Izrāde stāsta par kādu operdziedātāju, kura strauji augošo karjeru sagrauj paša mākslinieka briesmīgais raksturs, pārlieku augstā pašapziņa un tieksme pēc alkohola. Veidojot galvenā varoņa tēlu izrādes autors iedvesmojies no slavenu aktieru, dziedātāju un citu radošu personību dzīvesstāstiem. Galvenās lomas atveidotājs: Dmitrijs Rumjancevs. Izrāde notiek krievu valodā. Biļetes: 4 Ls (pie ieejas) un 3 Ls (iepriekšpārdošanā Biļešuservisa kasēs).

Savukārt sestdien, 14. novembrī, radošā apvienība Polarities sadarbībā ar Dirty Deal Cafe piedāvā trakulīgu drum-and-bass rautiņu no STRICT-N-CUT pasākumu sērijas. Šis būs jau sestais šāda veida heppenings, tāpēc nav brīnums, ka organizatori ir sagatavojuši programmu ar Baltijas valstu spēcīgākajiem drum-and-bass Dj'iem, tai skaitā Paranoid Society (EE), Road`s`Killa (LT), Nutekk (LT), Nerone (LVDann (LV), un Vj'iem: Fr0b (EE), Jivez (EE) un Relict (LV). Ja esi izsalcis pēc kvalitatīvas mūzikas, šī būs īstā vieta un laiks!!! Sākums ap plkst. 22:00, ieejas maksa: 3 Ls.

Dirty Deal Cafe adrese: Maskavas 12 / korpuss 2.

Vairāk par māksliniekiem:
www.myspace.com/hiddenparanoidsociety
www.myspace.com/road39s39killakub
http://soundcloud.com/nerone
www.myspace.com/nutekkltu
http://soundcloud.com/tekhdann

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV