Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Klubā Big7 uzstāsies grupa „ Musiqq”

Raivis Šulcs, 12.11.2009. 10:56

Par godu valsts svētkiem naktī uz 18.novembri ,klubā Big7  norisināsies Latvijas Neatkarības dienas dejas. Pasākuma īpašo viesu statusā būs grupa  „Musiqq”. Vēl pasākumā skanēs visu laiku  labākie latviešu mūzikas hīti un to mūsdienu  remiksi kopā ar McRaivii, pasaules hīti kopā ar Dj Alex  Blayer.
Klubā Big7 uzstāsies grupa „ Musiqq”

"Musiqq" [mjuzik] ir jauns latviešu mūzikas duets, kura sastāvā ir divi liepājnieki – Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris. Abu mūziķu sadarbība sākusies tikai šogad. Abi iepazinās ar mediju starpniecību – Marats pamanīja Emīlu, uzstājoties TV raidījumā "Sems". Pēc pārraides Marats izteica jaunajam dziedātājam piedāvājumu par sadarbību. Jau pirmajā tikšanās reizē, abi ierakstīja četras dziesmas un nolēma izveidot projektu "Musiqq". Šobrīd  „Musiqq” pateicoties saviem hītiem "Abrakadabra" un „Klimata kontrole” ir kļuvis par vienu no visaktuālākajiem latviešu mūzikas projektiem .Dziesma ”Abrakadabra” ar meteorīta  ātrumu iekaroja   daudzu radiostaciju un portāla „Draugiem.lv„ mūzikas sadaļas  topu pirmās vietas.

Tiekamies Latvijas Neatkarības dienas dejās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV