Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Džulians Kasablankass soloalbumu ierakstījis aiz garlaicības

Mārtiņš Atvars, 12.11.2009. 13:34

Grupas “The Strokes” mūziķis Džulians Kasablankass ir paziņojis, ka nebija plānojis izdot solo albumu – viņš uzsāka projektu aiz garlaicības.
Džulians Kasablankass soloalbumu ierakstījis aiz garlaicības

Dziedātājs paskaidroja, ka galvenais iemesls, kāpēc viņš piedalījās albuma 'Phrazes For The Young' veidošanā - viņam negribējās, lai viņu nomāktu garlaicība grupas dīkstāves laikā Ņujorkā. Albums iznāca 2. novembrī.

„Man nebija vēlmes to darīt,” paziņoja Kasablankass. „Bet, ja godīgi, tad man rodas sajūta, ka mani uz to nedaudz piespieda. Grupa gribēja nodarboties ar savām lietām, to es saprotu, es cienu to, ko viņi dara. Taču man negribējās sēdēt un neko nedarīt.”

Kasablankass piebilda, ka šobrīd viņš uzstāsies ar savu solo šovu, kurš decembrī sāksies Lielbritānijā. „Cerams, ka cilvēki tajā ieraudzīs ko tādu, kas nav citos šovos, tieši tāpēc esmu tik iedvesmots un satraukts, un cerams, ka jaunumi izplatīsies un varēsim uzstāties arī citur,” viņš paskaidroja.

Runājot par “The Strokes” nākotni, grupas līderis uzsvēra, ka viņa solo projekts neietekmēs grupas plānus par jauno albumu. „Neatkarīgi no tā vai, šovs gūs panākumu, “The Strokes” man būs pirmajā vietā,” viņš paziņoja un piebilda, „Izskatās, ka jauna albuma ierakstīšana sāksies janvārī, es viņiem atvēlēšu laiku jebkurā brīdī.”

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV