Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Daylight” koncertēs labdarības koncertā bērnu nama bērniem

Karīna Aldermane, 12.11.2009. 14:04

Grupa „Daylight” no Siguldas šonedēļ labdarības koncertā sevi parādīs vēl neierastai publikai – Aizkraukles novada Iršu pagasta bērnu nama-patversmes „Dzeguzīte” bērniem.

Svētdien, 15.novembrī, bērnu namā „Dzeguzīte” tiks svinēta Latvijas Republikas proklamēšanas 91.gadskārta un grupa „Daylight” bērniem un valstij dziedās savas dziesmas, īpaši izveidotā koncerta programmā. Svinīgajā pasākumā tiks dziedāta arī Latvijas valsts himna, kas būs kā mēģinājums lielajam himnas dziedājumam visiem iedzīvotājiem 18.novembra vakarā.

Grupā „Daylight” spēlē trīs puiši, kuri ir gana atšķirīgi, taču visus vieno mīlestība uz  mūziku un vēlēšanās spēlēt. Grupas seja ir vokālists Kristaps Rūķītis, kurš ir arī produktīvākais un idejām bagātākais grupas dziesmu tekstu radītājs. Savos tekstos Kristaps cenšas rast pasaules pateicību un iepazīstina ar cilvēku attiecību peripetijām. Lai puiši nenojuktu no ritma un skaitļiem, pie bungām sēžas Pēteris Jonins, kurš pirms bungošanas atrisina grupas tehniskās likstas, bet pēc noņemas ar grāmatvedību un finanšu mahinācijām. Sirsnīgākais grupas pārstāvis ir Uldis Veigulis, kura kontā ir arī dziļi filozofiskas frāzes, par kurām jādomā būtu pat Senās Grieķijas filozofiskajiem līderiem. Uldis vienmēr būs visu aizstāvis. Dažkārt koncertos Siguldas puišiem piepulcējas arī taustiņmeistars Julians un saksofonists Māris Jēkabsons.

Par citām grupas aktualitātām var uzzināt mājas lapā www.daylight.lv, portāla “Draugiem.lv” mūzikas sadaļā  vai http://twitter.com/GrupaDaylight.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV