Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Art café „Sienna” piedāvā „Vintage Visit” akustisko koncertu un Agneses Aljēnas fotoizstādi

Liene Jelinska, 12.11.2009. 18:07

Art café „Sienna” aicina jau šo piektdien, 13. novembrī, apmeklēt „Vintage Visit” (Kristapa Baķa) akustisko koncertu. Savukārt līdz novembra beigām art café „Sienna” telpās Rīgā, Strēlnieku ielā 3, skatāma fotogrāfes Agneses Aljēnas darbu izstāde „39 rokas un bambusu birzs”.

„Vintage Visit” akustiskā koncerta sākums piektdien, 13. novembrī, pulksten 20:00, ieeja bez maksas. Koncertā ģitāras pavadījumā muzicēs Kristaps Baķis, piedāvājot klausītājiem baudīt, mūziķa paša vārdiem runājot, „nedaudz apbružātu” un īsti rudenīgai vakara noskaņai piemērotu mūziku (ģitāra un vokāls). Kristaps ar ģitāras spēli nodarbojas jau 12 gadus, viņš dibinājis tādas grupas, kā "The Slog" un "Baķis un tie, kam nebija slinkums atnākt". Kristaps vairākkārt uzstājies arī mūzikas festivālos "Bildes", "Sinepes un Medus", "Ikrs" un "Tu esi pamanīts", kur 2001. gadā tika atzīts par festivāla labāko ģitāristu.

Savukārt vēl visu novembri art café „Sienna” būs apskatāma Agneses Aljēnas foto izstāde „39 rokas un bambusu birzs”. „Cilvēka rokas ir bezgala patiesas. Kādēļ tām pievienojas arī bambusu birzs, katrs ar iztēles palīdzību ir laipni aicināts spriest pats,” tā par izvēlēto izstādes tematiku ar smaidu saka fotogrāfe Agnese. Agnese Aljēna, kas specializējusies mazuļu un bērnu fotografēšanā, fotogrāfijas studijas apguvusi Maskavā, kā arī stažējoties ASV fotogrāfu meistarklasēs. Vairāk nekā 8 gadu profesionālās darbības laikā fotogrāfe izkopusi oriģinālu rokrakstu un uzkrājusi bagātīgu pieredzi bērnu, ģimeņu un kāzu fotoreportāžu tapšanā gan studijas, gan brīvdabas apstākļos. Plašāka informācija par fotogrāfi un viņas veidotie foto stāsti skatāmi internetā www.agnesealjena.lv .

Par art café „Sienna” – tā ir vieta, kur pie kūpošas kafijas vai tējas tases pasapņot, satikties vai gremdēties atmiņās, bet aizejot, - paņemt līdzi silta miera sajūtu. Šeit atrodami Latvijā tapuši, vienā eksemplārā ar rokām darināti, unikāli foto albumi, mākslinieciski augstvērtīgas un praktiskas koka, ādas un papīra dienasgrāmatas, no Meksikas atceļojuši jūgendstila zīmogi un zīmoglaka, kā arī citas gaumīgas un mākslinieciskas dāvanu idejas. Art café „Sienna” ir pirmais mākslas salons - kafejnīca Rīgas Jūgendstila kvartālā, kur iecerēts popularizēt Latvijā darinātus mākslas priekšmetus, rīkot izstādes un jauno režisoru darbu skates, kā arī organizēt tematiskus dzejas un mūzikas vakarus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV