Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Spīķeros tiks atvērta muzikālā darbnīca bērniem

Rinta Bružēvica, 13.11.2009. 14:44

VSIA „Latvijas Koncerti” aicina bērnus piecu līdz deviņu gadu vecumā uz Spīķeru muzikālo darbnīcu (Maskavas ielā 4/1) 29. novembrī un 20. decembrī plkst. 12.00. Mazos dalībniekus gaida ceļojums nošu pasaulē, dziesmu mācīšanās, mūzikas zīmēšana, rotājumu gatavošana, dejošana un citas aizraujošas lietas. Savukārt pieaugušie varēs pavadīt laiku CD un grāmatu tirdziņā. Apmeklētāji varēs arī nobaudīt Spīķeru gardumus.
Spīķeros tiks atvērta muzikālā darbnīca bērniem

29. novembrī radošajā darbnīcā „Pirmā mūzikas ābecīte” bērni iepazīs jautrās notiņas kopā ar Latvijas Nacionālās operas solisti Baibu Berķi, pianisti Agnesi Egliņu, fagotistu Jāni Semjonovu. Bērni paši varēs kļūt par notiņām, kā arī ielūkoties muzikālās kino lappusēs. Māksliniece Inita Šteinberga palīdzēs sadzirdēto pārvērst skaistos zīmējumos. 

20.decembrī radošajā darbnīcā „Ziemassvētkus gaidot” bērni mācīsies Ziemassvētku dziesmas vokālās grupas „Framest” vadībā, kopā ar mākslinieku gatavos eglīšu rotājumus, kā arī baudīs zāļu tējas un gardas piparkūkas.

„Mūsu darbnīcās nebūs koncerts šī vārda pierastajā nozīmē, bet tā būs jauka iespēja saturīgi pavadīt laiku, attīstot bērnu radošās iemaņas mūzikā un mākslā. Tas taču ir labāk nekā sēdēt pie televizora vai datora”, saka „Latvijas Koncerti”  producente Karina Bērziņa.

Biļetes var iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs. Biļetes cena vienai personai – 3 lati.

Mākslinieki visos pasākumos darbosies bez maksas, tādejādi dodot iespēju apmeklēt citus koncertus bērnu nama bērniem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV