Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Ata Auzāna vadītais Oranžais koris un viesmākslinieki gatavojas koncertam Ķīpsalā

Jānis Auzāns, 16.11.2009. 13:25

Pagājušā gada TV šova “Koru kari” laureāti — Ata Auzāna vadītais Oranžais koris — savas jaunās programmas “Atver acis” ietvaros gatavojas lielkoncertam, kas 5.decembrī plkst.19:00 notiks Rīgā, Ķīpsalas hallē.
Ata Auzāna vadītais Oranžais koris un viesmākslinieki gatavojas koncertam Ķīpsalā

Programmā iekļauti četrpadsmit jauni skaņdarbi, tostarp Ata Auzāna un Ivetas Priedes dziesma “Atver acis”, kas jau tagad dzirdama vairāku radiostaciju rotācijā, kā arī dažādu populāru izpildītāju dziesmas latviešu, krievu un angļu valodā: Raimonda Paula “Undīne”, Imanta Kalniņa dziesmas “Četri balti krekli” un “Dziesma par to gadījumu ar Džordano Bruno” no grupas “Menuets” repertuāra, Intara Busuļa dziedātā “Gonki”, skaņdarbs “The Show Must go On” no grupas “Queen” repertuāra, grupas “Garbage” dziesma “The World is Not Enough” u.c.  Koncertā skanēs arī dziesmas no “Koru karu” pirmās sezonas repertuāra.

Piedalīties koncertā ir piekrituši arī kora draugi: dziedātāji Igo un Lauris Reiniks, Liene Šomase un viņas vadītais Valmieras Dzeltenais koris, kā arī Ieva Kerēvica un viņas vadītais Madonas Zaļais koris. Koncertā varēs novērtēt kora dalībnieku solopriekšnesumus un dažādu instrumentu spēlēšanas talantus, bet dziesmu pavadījumus spēlēs “dzīvā” grupa.

Atis Auzāns un Oranžais koris savas jaunās programmas “Atver acis” ietvaros jau ir snieguši pirmos koncertus vairākās Latvijas pilsētās — Madonā, Cesvainē u.c. Līdz šim saņemtās skatītāju sirsnīgās ovācijas apliecina, ka skatītāji arvien novērtē patiesumu, vienkāršību un sirsnību, ko sniedz A.Auzāns un viņa vadītais koris.

Biļetes uz 5.decembra koncertu Ķīpsalas hallē nopērkamas visās “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv.

Sīkāka informācija atrodama kora mājaslapā — www.soundsystems.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV