Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Ella pēc “cīņas ar tumsu” pošas uz Igauniju

Guntars Račs, 16.11.2009. 15:49

Pagājušajā “melnajā” piektdienā klubā „Essential” veiksmīgi aizritēja izziņotais „Ella Vs. Discoteq Black & Light” , kas bija šīs apvienības otrais nozīmīgais pasākums. Tumsas cīņa pret gaismu, šķiet bija izdevusies, jo zāle bija pārpildīta ar cīņas vērotājiem, un ballēties gribētāji jau no desmitiem vakarā “burzījās” pie kluba durvīm un, tikuši iekšā, kustējās līdz pat rīta gaismai.
Ella pēc “cīņas ar tumsu” pošas uz Igauniju

Ella, Discoteq puiši un viņu viesis no Anglijas DJ JNR J ir apmierināti ar pasākumu un atzīst, ka melnās piektdienas naktī gaisā ir virmojis kas īpašs – cilvēki bija kā elektrizēti un mēs jutām viņu emocijas no pasākuma pirmās minūtes līdz pat pašām beigām.

Ella: „Paldies visiem, kas bija ieradušies mūs atbalstīt klātienē! Es esmu ļoti laimīga, ka “Ella Vs. Discoteq” sāk veidoties sava auditorija, kas paliek arvien kuplāka un kuplāka. Brīdī, kad izgāju uz skatuves un redzēju, ka zāle ir pārpildīta, es sapratu, ka mēs ejam pareizajā virzienā un šim pasākumam sekos citi. Katru reizi gan pamainīsim pasākuma tēmu un, ja šis bija „Black & Light”, tad nākamais noteikti būs kaut kas ar krāsām pārbagāts un košs.”

Ella un Discoteq puiši pēc pasākuma gan nedosies pelnītā atpūtā, jo jau 28. novembrī dosies uz mūsu kaimiņzemes Igaunijas klubu „Uberclub”, lai savu šovu nodemonstrētu arī tur.
 
Vairāk informācijas: www.discoteq.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV