Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Ziemassvētku koncertuzvedums maziem un lieliem „Sētā nāk rūķīt’s ar dāvanu maisu”

Irita Kalēja, 17.11.2009. 10:04

Ziemassvētki ir laiks, kad katram no mums gribas padomāt par kaut ko jauku un gaišu, aizmirsties no ikdienas rūpēm un sagādāt prieku saviem mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem. Lielākā no dāvanām – šajā īpašajā laikā - būtu dāvana visai ģimenei un, protams, bērniem, kuri tās gaida visvairāk, tāpēc aicinām Jūs uz mūsu sarūpētu Ziemassvētku koncertuzvedumu maziem un lieliem bērniem „Sētā nāk rūķīt’s ar dāvanu maisu”.
Ziemassvētku koncertuzvedums maziem un lieliem „Sētā nāk rūķīt’s ar dāvanu maisu”

Par Jūsu priecīgu garastāvokli ar dziesmām, sirsnīgu dzeju un mīlīgām izdarībām rūpēsies Ziemassvētku noskaņās iejutušies mākslinieki - dziedātājs un mūziķis Marts Kristiāns Kalniņš, aktieris, mūziķis un radio dīdžejs Emīls Dreiblats, aktrise Inese Jurjāne vai Sigita Jevgļevska, bērnu un jauniešu vokālais ansamblis „Gaismiņa” (vadītāja Dzintra Orba) un mūziķis Normunds Kalniņš. Visus kopā sasaukusi un koncertuzveduma noskaņu radījusi aktrise Sigita Jevgļevska.

Koncerti notiks Liepājas latviešu biedrības namā 16.decembrī plkst. 11.00 un 19.00, Kuldīgas kultūras centrā 23.decembrī plkst. 12.00, Skrundas kultūras namā 26.decembrī plkst. 14.00.

Koncertus piedāvā Lio Mix. Biļetes nopērkamas visās Biļešu paradīzes kasēs, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV