Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Sākas biļešu tirdzniecība uz grupas “Astro'n'out” jaunā albuma "Ģeometrija" prezentācijas lielkoncertu

Sanda Brūna, 17.11.2009. 11:15

Jau 11.decembrī, „Sapņu Fabrikā” gaidāms grupas „Astro’n’out” lielkoncerts, kurā tiks prezentēts grupas jaunais albums „Ģeometrija”.
Sākas biļešu tirdzniecība uz grupas “Astro'n'out” jaunā albuma "Ģeometrija" prezentācijas lielkoncertu

Neilgi pirms lielkoncerta tiks izdots grupas „Astro’n’out” jaunais albums "Ģeometrija", kas iezīmē jaunu, daudzsološu periodu grupas dzīvē. Jaunā albuma materiāls ir krāsains un daudzpusīgs, kāds solās būt arī pats koncerts. Lai arī tas ir iecerēts kā albuma prezentācija, tiks atskaņoti arī populārākie skaņdarbi no iepriekšējiem diviem albumiem - "Kuš Kuš" un "Astro' Acoustic".

”Muzikāli – „Astro'n'out” skan kā „Astro'n'out”, tomēr salīdzinot ar pagājušajā gadā iznākušo albumu akustiskā noskaņā, šajā albumā un koncertā grupa nekautrīgi muzicēs „biezāk un skaļāk”.” saka grupas soliste Māra. „Mēs vienkārši esam radījuši mūziku, sevi neieliekot rāmjos un nedefinējot, kas tas būs- roks vai pops”, piebilst grupas ģitārists Mārtiņš Ēlerts.

Ziemas koncerti, decembra mēneša sākumā, grupai ir kļuvuši par ikgadēju tradīciju, un šogad tas notiks jau ceturto reizi. Koncerta biļetes ir iespējams iegādāties „Biļešu Servisa” kasēs visā Latvijā. Pirmās 100 biļetes par īpašu cenu! (Vairāk par tirdzniecības vietām un biļešu iegādi internetā www.bilesuserviss.lv)

Producente Ilona Bičevska prognozē, ka šis viennozīmīgi būs trakākais un drosmīgākais „Astro’n’out” albums līdz šim: „Grupa ļāvusies eksperimentiem un ekspresīvām emocijām, turklāt nemainīgs ir palicis patiesums, spēcīgie vārdi un vokāls, kā arī uzticība „Astro’n’out” muzikālajām tradīcijām!”

Albuma producenti: SIA „Avantis Promo”

Albuma informatīvie atbalstītāji: informatīvais e-dienests „Inbox.lv”, Draugiem.lv, Pozitivaszinas.lv, JCDecaux, LNT, izdevniecība „Rīgas Viļņi”, „LMK”, „Bad Dog”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV