Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

LNT šovā “ Dziedošās ģimenes” viesosies vācu duets Klaus & Klaus

Guntars Račs, 17.11.2009. 12:36

Šonedēļ Rīgā pirmo reizi viesosies vācu šlāgermūzikas duets Klaus & Klaus, kuri vāciski iedziedājuši Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmu “Cāļus skaita rudenī”. Vācu versijai dziesmai dots nosaukums “Hummelflug”, un latviski tas tulkojams kā “Kamenes lidojums”. Plānots, ka duets viesosies LNT šovā “ Dziedošās ģimenes”, kur paredzēta mūziķu tikšanās arī ar dziesmas komponistu.
LNT šovā “ Dziedošās ģimenes” viesosies vācu duets Klaus & Klaus

Duets Klaus & Klaus ir ļoti pazīstams savā tēvu zemē un izdevuši jau 36 veiksmīgus singlus un 11 pilnus albumus, un pārdevuši vairākus miljonus ierakstu kopiju, par ko saņemti vairāki zelta diski un telekompānijas ZDF TV hitparāžu apbalvojumi. Latvijā viņi ir zināmi kā Radio SWH “Radio Lāga” aptaujas dalībnieki.

Duetam līdzi uz Latviju dosies arī viņu menedžeris Sjorens Jansens, kurš ir atbildīgs par daudzu pazīstamu Vācijas zvaigžņu karjeru. Kopā ar māksliniekiem uz Latviju pošas arī vācu mediju pārstāvji. Mūziķi paredzējuši Rīgā veidot arī savu jauno foto sesiju un savu viesošanos Rīgā iemūžināt video filmā.

Speciāli dziesmas “Hummelflug” pirmizrādei mūziķi ir sagatavojuši arī jaunus skatuves tērpus.

Vizītes laikā Klaus & Klaus prezentēs savu jauno albumu “Kunstegold. 100% Partyhits” . Albumu Vācijā paredzēts izdot tikai janvāra sākumā, kamēr Latvijā tas būs pieejams jau no nākamās nedēļas.

Dueta oficiālā mājas lapa internetā : http://www.klaus-und-klaus.de/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV