Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

KaZantip Baltic aicina uz jubilejas sarīkojumu klubā "Essential"

JeJevgenijs, 17.11.2009. 12:49

Piekdien, 4.decembrī KaZantip Baltic sadarbība ar tūrisma aģentūru NIKOS TRAVEL aicina visus vispozitīvākajā deju valstī – KaZantip, lai klubā „Essential” kopā atzīmētu Latvijas oficiālās pārstāvniecības Dzimšanas Dienu.
KaZantip Baltic aicina uz jubilejas sarīkojumu klubā "Essential"

Pagājuši tikai četri gadi, bet vairākiem tūkstošiem cilvēku ir paspēts dāvāt Laimi, palīdzēts novērsties no ikdienišķām problēmām un ienirt brīvības un neizmirstamu emociju jūrā. Pa šo laiku Z-pasākumos piedalījās tādi pazīstami viesi kā Grad, Lady Wax, Compas Vrubel, Natasha Urman, Arram Mantana, Yula, kā arī producents DJ R-TEM, kura skaņdarbi bija kļuvuši par oficiālu festivāla „Republika KaZantip” himnu u.c.

Par 4. decembra sarīkojuma galvenajiem viesiem kļūs DJ Beauty (UA), viena no 20 dīdžejiem, kas kļuva par oficiālu republikas „KaZantip” pārstāvi, DJ LEMAH, kura vārds jau liecina par pasākuma veiksmīgumu, ka arī DJ N'Deep, kas pārstāv leiblu Orange Bentlee (EE).

Līdz nepieciešamajiem oranžās Laimes grādiem publiku iesildīs un ritmu uzdos KaZantip pārstāvis Latvijā DJ SAINT kopā ar DJ ALDEE (Essential // LV).

Svētkus vēl īpašākus padarīs ekskluzīvs freak-šovs no Tallinnas Fabrique Unique.

Tajā pašā laikā “White room” dzīvajā uzstāsies Flyingmice, DJ RISE un DJ NIKULIN.

Par viesu transportēšanu rūpēsies AirBaltic, bet apģērbu sarūpēs veikals YESS (Aspazijas bulvāris 32), gādājot par viņu imidžu.

Par video noformējumu gādās VJ Pe Joke (Illegal DJ Team Riga // LV).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV