Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Koru Karu" dalībniece Džūda aicina uz solo koncertu

Baiba Gāliņa, 17.11.2009. 16:06

20. novembrī 19.00 restorānā “Irina” (Merķeļa ielā 12) notiks dziedātājas Džūdas koncerts “Solidify the presence of rock and roll”. Koncertā tiks izpildīti rokmūzikas klasikas 60to – 90to gadu hīti, tā ir mūzika, kurai skanot esam uzauguši – cēlušies un gājuši gulēt.
"Koru Karu" dalībniece Džūda aicina uz solo koncertu

”Sen vēlējos rīkot šādu atmiņu koncertu, tā laika mūzika ir kā labs vīns, jo ilgāk stāv, jo labāka garša,” tā Džūda.

Dziedātāja uzskata, ka mūzikas atmiņu vakari ir jārīko ikvienam mūziķim,  tā ir iespēja kā izrādīt cieņu un savā veidā pateikties tiem dziedātājiem, kuri iespaidojuši tavu muzikālo gaumi, izveidojuši tevi par konkrētā stila dziedātāju vai vienkārši, kuru izpildītā mūzika pilda tavu atmiņu „bagāžu”.

Jaunā dziedātāja Džūda plašākai publikai pazīstama kā populārā TV šova “Koru kari 1”, Lielvārdes violetā kora koriste. Kora sastāvā dziedātāja muzikālajā raidījumā izcīnīja otro vietu.

Piedalīšanās TV šovā, kā arī dalība konkursa „Jaunais vilnis” Latvijas atlasē dziedātājai lika aizdomāties par nākotni un tās saistīšanu ar šovbiznesu. Tā radās ideja par solokarjeru un skatuves vārdu – Džūda.

No mūzikas stiliem mūziķei tuvākie ir roks un blūzs, ko viņa arī ir nolēmusi apvienot savā daiļradē. Blūzu Džūda izjūt ar katru ķermeņa daļiņu, šī mūzika meitenei sniedz baudu, toties rokmūzika dod brīvību, tik lielu, ka dziedātāja pidžammā varētu iziet uz skatuves un nodziedāt grupas „The Darkness” dziesmu - I believe in a thing called love. Kā savu muzikālo paraugu Džūda nedomājot nosauc dziedātāju Joan Jett, kuras mūziku var klausīties atkal un atkal, turklāt tā nekad neapnīk. Tas ir tas, ko arī Džūda vēlas sasniegt – būt vienmēr kopā ar savu klausītāju.

Šobrīd Džūda studijā strādā pie sava jaunā singla latviešu valodā, kuru prezentēs jau janvāra sākumā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV