Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"British Sea Power" jaunajam albumam ir sarakstījuši 15 dziesmas

Egija Petrova, 17.11.2009. 16:45

Grupas "British Sea Power" ģitārists Noubls pavēstījis faniem, ka tiek gatavots grupas piektais albums, kuram sarakstītas jau 15 dziesmas.
"British Sea Power" jaunajam albumam ir sarakstījuši 15 dziesmas

Grupas blogā "Britishseapower.co.uk" Noubls atklāja, ka grupa ir sarakstījusi piecpadsmit jaunas dziesmas vēl nenosauktajam, jaunajam albumam, kas ir kā turpinājums viņu dziesmai filmai "Man Of Aran" (izdota 2009. gada maijā). Mārtins Noubls piebilda, ka jaunā albuma tapšanā ir iesaistījies Greiems Satons, kurš sadarbojās ar grupu "British Sea Power" arī 2008. gada albumā "Do You Like Rock Music?".

„Mēs visi esam ieslīguši piektā albuma ierakstīšanā un veidošanā, un mums gandrīz ir pabeigtas vairāk nekā piecpadsmit dziesmas,” tā Noubls rakstīja blogā. „Greiems Satons, kurš remiksēja dziesmu "DYLRM? ", pārcēlās uz izīrēto fermera māju, kur jau gadu dzīvo grupas vokālists "Yan" jeb Jans Skots Vilkinsons, un albums pamazām top gatavs. Mēs pasniedzam puzles gabaliņus, bet Greiems saliek to kopā. Lēnām veidojas kopējā aina.”

Vēl grupas blogā Mārtins Noubls pavēstīja, ka nesenajā turnejā Ķīnā viņi muzicēja pie Lielā Ķīnas mūra, lai nopelnītu naudu, un koncertēja kādā pļavā, kura bija pilna ar aitām.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV