Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Greenwood", mājot ar latvisku naģeni, atzīmē Latvijas svētkus

Jānis Indriksons, 18.11.2009. 12:26

Karstvīna cenas silda sirdis, katram pa krūzītei krustnagliņu smaržas! – sauc Greenwood saimnieki. Dienās, kad jūtam patriotisma atmodu, zaļais bārs aicina uz dejām un spēlēm.
"Greenwood", mājot ar latvisku naģeni, atzīmē Latvijas svētkus

Trešdien, 18. novembrī, Kaspar Bindeman un Agnesh rotāsies aiz mūzikas grozītāja uz skatuves. Visi Greenwood viesi uz uguņošanas laiku tiks laipni aicināti uz DJ Bindeman Vecrīgas dzīvokļa jumta tieši pašā epicentrā pie krastmalas!

Ceturtdien, 19. novembrī, mazliet vieglāku mūzikas pavedienu turēs DJ Denis, kurā atpazīsiet vienu no saviem iknedēļas līdzbiedriem. Rokballīte negaušiem! Galda futbola žetons joprojām dāvanā pie ikviena nopirktā dzēriena.

Piektdien, 20. novembrī skatuves dēļus pulēs grupa „Gaujarts”, kura latviešu mūzikas mīļotājiem jau labi zināma. Ieeja bez maksas, ņem līdzi draugus! Pēcāk dejas sarūpēs Artis Volfs, kuram pēc laba ritma kabatā nav jāmeklē.

Sestdienu, 21. novembrī, "Greenwood" šūpinās DJ Zhanis - lipīgi meldiņi un nekautra rokmūzikas vēstures nospēlēšana vienas nakts ietvaros!

Ienāc ārā!

www.greenwood.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV