Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Dirty Deal Cafe svētku programma ar labdarības akciju un divu ārzemju viesmākslinieku koncertiem

Kristine Sprice, 19.11.2009. 09:22

Dirty Deal Cafe valsts svētku noskaņojumā nedēļas nogalei piedāvā īpašu pasākumu programmu ar ladarības pasākumu, ballīti ar igauņu Dj meitenēm Birchess un zviedru grupas Diamond Blow koncertu.
Dirty Deal Cafe svētku programma ar labdarības akciju un divu ārzemju viesmākslinieku koncertiem

Šo ceturtdien, 19.novembrī, plkst. 19:00 radošās apvienības "ИДИ точка ОТ" sadarbībā ar Dirty Deal Cafe rīko labdarības pasākumu - Dmitrija Rumjanceva monoizrādi „Drunk Opera” (izrāde notiek krievu valodā) un tam sekojošo koncertu. Pēc izrādes, plkst. 21:00 labdarības akcija turpināsies ar grupu DA'BA, Tabea Thoren un Junk uzstāšanos. Visi pasākumā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti Prejevu ģimenes atbalstam. Ieejas maksa uz izrādi un koncertu: 4 Ls (pirms pasākuma, Dirty Deal kasē), vai 3 Ls (iepriekšpārdošanā Biļešu servisa kasēs). Biļetes tikai uz koncertu no plkst. 20:30: 2 Ls (biļetes nopērkamas  Dirty Deal kasē).

Piektdien, 20.novembrī, plkst. 22:00 Dirty Deal Cafe viesos uzņems ciemiņus no Igaunijas - Dj meitenes Birchees, kuras Spīķeros viesojas ne pirmo reizi. Šī būs Birchess pēdējā uzstāšanās pirms ilgāka pārtraukuma, tāpēc meitenes gatavojas jestrai prombraukšanas ballītei power pop un italo disko stilā. Birchees muzikālo performanci papildinās vietējie papildspēki - neatkārtojamā Dj Alise Ģelze un lieliskais Dj Contour. Ieeja: 0.99 Ls.

Savukārt, sestdien, 21. novembrī, plkst. 22:00 Dirty Deal Cafe notiks zviedru grupas Diamond Blow koncerts. 80to gadu new wave, punk un gotu, kā arī 90to sākuma grunge mūzikas ietekmē Diamond Blow meistarīgi samiksē tumšu un netīru, taču tajā pašā laikā emocionālu skaņu. Grupa sastāv no diviem labākajiem draugiem austrāliešiem, jo, lai arī viņi par savām mājām jau kādu laiku dēvē Stokholmu, viņi abi nāk no Melburnas Austrālijā. Gandrīz divus gadus grupas solists, ģitārists un taustiņinstrumentālists vienā personā Avi Ylisten Stokholmā strādāja pie grupas debijas albuma. Kad tas bija gandrīz pabeigts, apvienībai pievienojās buņģieris Huw Elias. Grupas uzstāšanās Rīgā, Dirty Deal Cafe, ir daļa no Diamond Blow Baltijas koncerttūres, kas aizsākās 31.oktobrī Stokholmā. Ieeja: 0.99 Ls.

Vairāk informācijas par labdarības akciju un grupām:
www.dima.fenster.lv
www.dima.fenster.lv
http://draugiem.lv/daba
http://draugiem.lv/junk
http://www.myspace.com/tabeathoren
www.myspace.com/tabeathoren

Vairāk par māksliniekiem:
Diamond Blow: http://www.myspace.com/thediamondblow
Dj Birchess: http://www.myspace.com/djbirchess

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV