Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Rocabilly uzstāsies grupas “Vōtum” un “San Deville”

Raitis Sametis, 19.11.2009. 13:09

Piektdien, 20. novembrī, plkst. 21:00 klubā "Rocabilly" muzicēs divas komandas - Vōtum [rock/metal/pop] un San Deville [metal/rock/alternative]. Pēc koncerta līdz rītam spēlēs DJ. Ieeja koncertā bez maksas.
Rocabilly uzstāsies grupas “Vōtum” un “San Deville”

Vōtum

Viss sākās ar vienkāršu domu par to, ka vajag veidot grupu. Sākumā daļēji pazīstamie Ogijs un Cānz (Jānis un Jānis) sāka meklēt basģitāristu un vokālistu. No idejas līdz realitātei pagāja 2- 3 mēneši. Ogijs atrada vokālistuDžindžu (Andris), bet Cānz tikmēr bija sameklējis arī basistu Matīsu. Kad Ogijs pirmo reizi ieraudzōja Matīsu, pirmā doma galvā izskanēja šāda: “Bļ**, Cānz, kur tu šitādu brīnumu izraki?!” Tomēr pirmais iespaids bija maldinošs, un vēlāk sekoja veiksmīga saspēlēšanās.

Šobrīd grupas sastāvu veido: Ogijs- Bungas; Cānz- Ģitāra; Matīss- Bass; Nora- Vokāls; Monta- MeneDžeris un Edgars - Ģitāra.

Grupa ziņo, ka ir doma veikt jaunus mūzikas ierakstus, kas - cerams - ar laiku vienosies albumā.

Saite internetā: http://draugiem.lv/votum


San Deville

Grupas stāsts sākās 2003. gada rudenī, satiekoties Rihardam un Robertam. Vēlāk pievienojās Emīls un Andrievs un apvienība tika nodēvēta par „S.p.i.t.”. 2005. gada janvārī tika ierakstīts pirmais demo un grupa sevi pārdēvēja par „Shaman Gild”. Grupas muzicēšanas stils tolaik raksturojams kā rapmetal/crossover. Sekoja uzstāšanās dažādos pasākumos un festivālos.

Laika posmu no 2006. gada sākuma līdz beigām var dēvēt par panīkuma periodu, kurā apvienība vēlējās mainīt savu muzicēšanas stilu; tobrī radās jaunas skaņas. 2007. gada rudenī vokālista vietu ieņēma Rolands, un Andrievs pārņēma skaņotāja pienākumus. Grupas mūzika kļuva daudzveidīgāka, intensīvāka. 2008. gada janvārī tika ierakstīts otrais demo. Grupa ieguva nosaukumu "San Deville". Ar 2008. gada augustu grupai pievienojās Reinis Cimurs, kas ieņēma basģitārista vietu.

Šobrīd komandu veido: Roberts Jakubovskis - ģitāra, bekvokāls; Rihards Špacs - sitamie instrumenti; Rolands Zeps- voklās un Andrievs Niedra - tehniskais cilvēks.

Saite internetā: http://draugiem.lv/sandeville

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV