Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Twin Town” koncertēs Latvijas Radio 1.Studijā

Ilze Zvaigzne, 19.11.2009. 14:34

Piektdien, 20. novembrī, plkst. 19.30 Latvijas Radio 1.studijā notiks džeza mūziķu grupas “Twin Town” koncerts, kuru tiešraidē pārraidīs Latvijas Radio 3 – Klasika, bet visi interesenti tiek aicināti koncertu apmeklēt arī klātienē.
“Twin Town”  koncertēs Latvijas Radio 1.Studijā

Grupa “Twin Town” izveidojusies 2006. gada sākumā un apvieno sevī spilgtus Latvijas jaunās džeza paaudzes mūziķus. Grupa savos oriģinālskaņdarbos sintezē dažādus mūzikas stilus (fusion, modern jazz) un atskaņojumā aizrauj klausītājus ar īpašu atmosfēru un enerģētiku. Domubiedru apvienības dibinātājs ir ukraiņu izcelsmes perkusionists Aleksandrs Shultc Merzļikins, kurš kopā ar saksofonistu Māri Jēkabsonu un ģitāristu Edvīnu Ozolu izspēlēs savu kolēģu taustiņinstrumentālista Kristapa Vanadziņa un ģitārista Mārča Auziņa oriģinālkompozīcijas.

Konkursa Sony Jazz Stage 2007 Grand Prix ieguvējs džeza pianists Kristaps Vanadziņš koncerta programmā muzicēs duetā ar saksofonistu Māri Jēkabsonu, kā arī trio sastāvā ar Andri Gunti (kontrabass) un Kasparu Grigali (sitaminstrumenti).

Klausītāji, kuri koncertu vēlas apmeklēt klātienē Latvijas Radio 1. studijā, aicināti ierasties savlaicīgi pirms pasākuma sākuma. Tiešraides koncerts būs viendaļīgs un paredzēts līdz plkst. 21:00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV