Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Beks uz Frīdbergera apvainojumiem atbild ar dziesmu par Hariju Partču

Egija Petrova, 19.11.2009. 17:43

Beks Hansens vairakkārt ir atbildējis uz grupas "The Fiery Furnaces" vadītāja Metjū Frīdbergera komentāriem par dziesmu, kas veltīta Harijam Partčam.
Beks uz Frīdbergera apvainojumiem atbild ar dziesmu par Hariju Partču

Sākotnējā vārdu apmaiņā Frīdbergers uzbruka grupai "Radiohead", nosaucot par „samākslotiem”, jo viņi izdeva dziesmu par Hariju Partču, pēdējo izdzīvojušo Lielbritānijas Pirmā pasaules kara veterānu.

Vēlāk atklājās, ka Metjū Frīdbergers, iespējams, tiešām pārpratis un sajaucis Harriju Patču, kara varoni, ar Hariju Partču, eksperimentālās mūzikas komponists, bet tai vietā, lai ļautu tam pieklust, viņš izvēlējās turpināt šo naidošanos, veltot Bekam Hansenam atbildi.

Frīdbergers apvainojot Beku, jokojot kādā teikumā bija teicis – „Metjū labprāt būtu aizvainojis Beku, bet viņam ir ļoti bail no zinātniekiem.”

Šobrīd Beks Hansens atbild uz viņa komentāru, radot piemiņas dziesmu ar nosaukumu "Harry Partch", kuru no 18. novembra ir iespējams lejupielādēt viņa mājaslapā "Beck.com".

„Tas ir veltījums komponistam, un viņa vēlme ir apvienot ķermeni un mūziku vienā veselā.” Kāds paziņojums, kuru var izlasīt dziedātāja mājaslapā "Beck.com" ir „Dziesmā tiek izmantota Partča 43 toņu skala, kas pārvērš parasto tonalitāti, paplašinot frekvenču un rezonanšu dažādību.”

Avots: nme.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV