Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Fonoklubā” gaidāms koncerts bez vecuma ierobežojuma

Jānis Sildniks, 20.11.2009. 11:57

Šovakar plkst. 19:00 “Fonoklubā” gaidāms koncerts bez vecuma ierobežojuma kopā ar itāļiem “Bad Love Experience” un Polijas hardcore apvienību “Chain Reaction”.
“Fonoklubā” gaidāms koncerts bez vecuma ierobežojuma

Itālijas grupai "Bad Love Experience" stāsts sācies šī gadsimta sākumā, kad to nodibināja trīs draugi. Ar savu debija albumu 2007. gadā grupa tika nominētā labākās gada debijas godam. Drīz pēc tam grupai ar savām sešdesmitajos gados ražotajām ērģelēm pievienojās ceturtais dalībnieks, tādejādi piešķirot tās skanējumam jaunus akcentus.

“Bad Love Experience” mūzikā var saklausīt 60-to gadu britu rokgrupu (Beatles, Who, Kinks) ietekmi, to varētu raksturot kā garage roku ar nelielu psihodēlijas piedevu un salīdzināšanai piesaukt tādas grupas kā “The Hives”, “Artic Monkeys”.

“Chain Reaction” pirmsākumi ir meklējami tālajā 2002. gadā, kad, kopā sanākot draugu baram, izveidojās grupa. Divus gadus vēlāk tai pievienojās pašreizējais solists, kas grupas līdera funkcijas ir ņēmis ļoti nopietni, novedot grupu līdz tās pirmajam ierakstam 2006. gadā. 2007. gadā apvienība ķērās jauna materiāla veidošanas, kas beidzās ar pirmā pilna apjoma diska iznākšanu.

Ieejas maksa: Ls 2.-
Pēc 23:00 uzturēšanās klubā tomēr no 18 gadu vecuma; par dejām rūpēsies Dj Radikālis.

Informācija:
www.myspace.com/badloveexperience
www.myspace.com/chainreactionpl

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV