Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

ILLEGAL DJ TEAM RIGA atzīmēs sesto gadadienu

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 20.11.2009. 13:19

Atzīmējot savas pastāvēšanas sesto gadadienu, viena no muzikāli daudzpusīgākajām dīdžeju apvienībām Latvijā ar lielu pieredzi kvalitatīvu pasākumu organizēšanā – ILLEGAL DJ TEAM RIGA, 5.decembrī, ielūdz visus savus draugus, fanus, atbalstītājus uz vērienīgām dzimšanas dienas svinībām. Tās notiks vienā no Baltijas atzītākajiem deju klubiem – “Essential”.
ILLEGAL DJ TEAM RIGA atzīmēs sesto gadadienu

Savas pastāvēšanas laikā ILLEGAL DJ TEAM RIGA ir kļuvusi par neatņemamu Latvijas un Igaunijas klubu kultūras sastāvdaļu. Tās pārstāvji ir piedalījušies vairākos ievērojamos Baltijas un pasaules mēroga elektroniskās deju mūzikas pasākumos: Loveparade Vācijā, Freedom Parade, Cosmodrome un Warmduscher Igaunijā, pašmāju Essential Knockout, Westbam & Friends, Illegal Attacks!, šobrīd tik populārajā putu ballīšu pasākumu sērijā Foam Kingdom, kā arī daudzos citos (drīz jau arī Somijā), uzstājoties kopā ar tādiem grandiem kā Westbam, Tomcraft, Moguai, Dr.Motte, Marc Van Linden, Cosmic Gate un Scot Project. Lai arī šo gadu laikā apvienības sastāvs ir mainījies vairākkārt, tā ir spējusi saglabāt savu identitāti, nemainot koncepciju un ideoloģiju, aizvien attīstoties un pierādot sevi darbībā.

Par baudu klausītāju ausīm 5.decembra ILLEGAL BIRTHDAY PARTY, kura startēs jau plkst.22.00, rūpēsies komandas labi draugi. Pašmāju klubu kultūras godu ESSENTIAL lielajā zālē aizstāvēs dīdžeji Beatax, Trakais Mārtiņš – viņš arī Ali_T, bet no kaimiņzemes Igaunijas ciemos ieradīsies Club Unlimited divīzijas desants – trance mūzikas duets Lang & Yep un kolorītais DeeJay A.A.V. Lang & Yep pasākuma ietvaros prezentēs savu jauno singlu – Paradise Culebra (brīvdabas klubu mūzikas festivāla Airport Jam 2009 himna), kuru pašlaik spēlē lielākā daļa pasaules top trance dīdžeju, bet DeeJay A.A.V. – savu un DJ Kolzar kopdarbu – Election Day, kas jau vairākas nedēļas ir Igaunijas pārdotāko singlu augšgalā. Savukārt, nakts kulminācijā uzstāsies ILLEGAL DJ TEAM RIGA pilnā sastāvā – komandas lokomotīve – [Ex] da Bass, breakbeat speciālists – dīdžejs Virus 332, kā arī abi komandas oficiālie vīdžeji – Pe Joke un Kosmoss un, protams, LJ Lightboy!

Liels akcents svinībās tiks likts arī uz vizuālo noformējumu. Tas tiks veidots pēc apvienības labākajām tradīcijām – tātad dekorācijas būs maksimāli nelegālas un spilgtas. Neizpaliks arī dažādi specefekti un citi pārsteigumi.

Un vēl – kluba baltajā zālē (White room) spēlēs īpaša ILLEGAL DJ TEAM RIGA draugu blice – MBerg, RUDice, BumbleBeat, DJ Matt.Li un Andy Bassland.

Mums palīdz: Red Bull un SIA Petarde veikals Rīgā, Ūnijas ielā 76 – viss svētku salūtam.


Informāciju tālāk nodod: European Hit Radio, Progressive FM, draugiem.lv, nightlife.lv, vipi.lv, pozitivaszinas.lv un clubland.lv, piedalies.lv un easyget.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV