Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Tiek pagarināta Repera Rassell koncerttūre

Mārtiņš Matisons, 23.11.2009. 09:18

Jau tika ziņots, ka pašmāju Hip Hop veterānu grupas ”Device” dalībnieks Rassell uzsāka solo karjeru un prezentēja savu debijas albumu ”Cool & Sentimental”.
Tiek pagarināta Repera Rassell koncerttūre

Lai popularizētu savu albumu, reperis ar savu pavadošo grupu devās koncerttūrē pa Latvijas populārākajiem naktsklubiem.

Sākotnēji tūres ietvaros bija paredzēti astoņi koncerti un kā loģisks tās nobeigums tika plānots koncerts Rassell dzimtajā pilsētā Liepājā. Neskatoties uz apstākli, ka Rassell bija nedaudz sasirdzis, pirmie šīs tūres koncerti ir aizvadīti necerēti veiksmīgi.

Spītējot krīzei, koncerti Valmierā, Jelgavā un citur pulcē pilnas zāles ar Rassell mūzikas atbalstītājiem. Tāpēc sākotnēji plānotā astoņu koncertu tūre tiek pagarināta līdz pat decembra mēnesim, iekļaujot tajā aizvien jaunas pilsētas – Saldu, Tukumu, Jēkabpili u.c.  Precīzu tūres grafiku var aplūkot mūzikas kompānijas ”Platforma.lv” mājas lapā, kur ir iespējams noklausīties arī Rassell jauno albumu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV