Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Ieva Kerēvica un Madonas Zaļais koris dosies turnejā pa Latviju

Anete Kalniņa, 23.11.2009. 10:30 | komentāri (1)

TV3 šova „Koru kari” uzvarētāji - Madonas Zaļais Meža koris un Ieva Karēvica no nākamā gada janvāra līdz pat aprīlim dosies apjomīgā koncertturnejā pa Latviju.
Ieva Kerēvica un Madonas Zaļais koris dosies turnejā pa Latviju

Sadarbībā ar „Igo mūzikas menedžmentu” rīkotās turnejas laikā skatītājiem būs iespēja klātienē dzirdēt un redzēt līdz šim tikai televīzijas šovā redzētos kora priekšnesumus.

Šova laikā Madonas koris kļuvis ne tikai par profesionālu muzikālu kolektīvu ar apjomīgu repertuāru, bet arī par domubiedru kopu, kurus vieno gan mīlestība pret mūziku, gan „zaļās” idejas, kas izpaužas ne tikai kora krāsās, bet arī tā dalībnieku attieksmē pret apkārtējo vidi.

Ieva Kerēvica un Madonas koris uz koncertiem aicina gan visus savus atbalstītājus, gan citus interesentus, jo kolektīva repertuārā ir dažādu noskaņu dziesmas, izdabājot teju jebkurai gaumei, turklāt koncertos kora dziedājumu papildinās „dzīvās” mūzikas pavadījums.

Madonas kora turnejas lielais atklāšanas koncerts notiks 10. janvārī Madonas kultūras namā. 16. janvārī koris koncertēs Valmierā, 21. janvārī Cēsīs, 23. janvārī Liepājā un 23. janvārī Baložos.

Turpinājumā gaidāmi vēl daudzās citās Latvijas pilsētās februārī, martā un aprīlī.

Ievas Kerēvicas vadībā Madonas Zaļais Meža koris 22. novembra vakarā sīvā cīņā guva vislielāko televīzijas šova „Koru kari” skatītāju atbalstu, kļūstot par šova uzvarētājiem.

Šovā saņemtā naudas balva 15 000 eiro apmērā tiks ziedota Madonas pilsētas slimnīcai jaundzimušo reanimācijas galdu iegādei.

Biļetes iegādājamas Biļešu Paradīzes kasēs un koncertu norises vietās.

Madonas kora koncertturneju organizē „Igo mūzikas menedžments”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV