Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Platforma.lv tradicionālajos Ziemassvētku koncertos šogad aicina dāvāt siltumu citiem

Jānis Penka, 23.11.2009. 15:44

Ar “Latvijas Krājbankas” sirsnīgu atbalstu Platforma.lv un mūziķi aicina uz Ziemassvētku oriģinālmūzikas koncertiem Latvijas baznīcās. Tradicionālo Ziemassvētku koncertu viesi šogad tiks aicināti arī sniegt sirds siltumu citām ģimenēm Latvijā, daloties simboliskās veltēs.
Platforma.lv tradicionālajos Ziemassvētku koncertos šogad aicina dāvāt siltumu citiem

Ziemassvētku koncertprogrammas “Karameles” ieskandināšana Ingus Ulmaņa vadībā notiks pirmajā Adventē, 29.novembrī plkst. 16:00 universālveikalā “Stockmann”. Šajā koncertprogrammā jaunā skanējumā ietērptas iemīļotas populāru autoru dziesmas. Koncerti šogad noritēs ar saukli “Tu neesi viens”, aicinot apzināties lielāko vērtību – cilvēkus, kurus saukt par tuvākajiem. Decembra sākumā Ziemassvētku oriģinālmūzikas programma “Karameles” būs pieejama arī CD un DVD formātā.

“Ar šī gada Ziemassvētku projektu es vēlos atgādināt mūžam dzīvo vienkāršo Ziemassvētku sajūtu. 2009. gada Ziemassvētki atšķiras jau ar to, ka pirmo reizi tiek veidota Ziemassvētku koncertprogramma DVD formātā. Gan ar koncertiem, gan dziesmām mēs aicinām ikvienu apzināties katra cilvēka lielāko vērtību – mūsu tuvākos, mūsu ģimenes. Mūsu mīļie ir tie, kas liek uzsmaidīt, kas sasilda ar labu vārdu, uzslavu, kas vienmēr padod roku grūtākā brīdī. Mēs aicināsim ikvienu ģimeni sniegt roku un sirds siltumu tām Latvijas ģimenēm, kam šodien klājas īpaši grūti. Aicināsim uz koncertiem baznīcās līdzi nest arī kādu medus vai ievārījuma burciņu, siltu segu vai mīļu grāmatu, kuras ļautu kaut nedaudz iepriecināt arī citas ģimenes Latvijā,” stāsta Ingus Ulmanis.

Ieskandinot Ziemassvētku koncertturneju, pirmajā Adventē, 29.novembrī pulksten 16:00 universālveikalā “Stockmann” dziesmas izpildīs paši autori – Ulmanis un Voitišķis. Viņiem pievienosies arī dziedātāja Amber un taustiņinstrumentālists Julians. Taču dažādas aktivitātes notiks jau no pulksten 12:00, kad darbosies arī Ziemassvētku foto studija un piparkūku cepšanas darbnīca.

Savukārt no 13.decembra ar ilggadējā sadarbības partnera “Latvijas Krājbanka” atbalstu mūziķi ar koncertprogrammu “Karameles” viesosies Latvijas dievnamos Valmierā, Tukumā, Ventspilī, Daugavpilī, Saldū, Madonā, Rīgā un Limbažos.

Platforma.lv ik gadu rīko tradicionālos Ziemassvētku koncertus, kas šogad jau sesto gadu noritēs sadarbībā ar Ingu Ulmani. Vienlaikus klajā tiek laists arī jauns svētku oriģinālmūzikas albums – CD un DVD formātos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV