Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Silvesteri Orkesteri koncertēs Studentu klubā

Studentu klubs, 24.11.2009. 12:03

25.novembrī, plkst. 20.00 Studentu klubā, Raiņa bulvārī 23, notiks kvinteta Silvesteri Orkesteri koncerts.
Silvesteri Orkesteri koncertēs Studentu klubā

Silvesteri Orkesteri ir piecu profesionālu mūziķu apvienība, kas uzstājas ar mākslinieciski augstvērtīgiem oriģināldarbiem, kuros sapludināti klasiskā džeza, fusion un akadēmiskās mūzikas elementi. Šis nekomerciālais mākslas žanrs, kas līdz šim Latvijā nav bijis manāmi pārstāvēts, strauji iegūst atzinību tieši pateicoties Silvesteri Orkesteri darbībai. Grupas jaunrades vērtība slēpjas tās dalībnieku Ritvara Garozas un Kārļa Vanaga oriģinālsacerējumos, kas pamatā rakstīti grupas sastāvam (saksofons, saksofons vai flauta, bass, taustiņinstrumenti, sitaminstrumenti), bet daži no tiem aranžēti arī atskaņošanai kopā ar simfonisko orķestri.

Studentu klubā Silvesteri Orkesteri piedāvās skaņdarbus no oriģinālmūzikas programmas ,,Parallel Sounds'', kas tika komponēta īpaši kvinteta sadarbībai ar valsts kamerorķestri Sinfonietta Rīga. Vairākas daļas no šīs programmas iespējams apskatīt SO mājas lapas www.silvesteriorkesteri.lv video sadaļā. Koncertā dzirdēsiet arī citas Silvestri Orkesteri dalībnieku – Kārļa Vanaga un Ritvara Garozas – kompozīcijas.

Silvesteri Orkesteri Studentu klubā uzstāsies šādā sastāvā:
Līva Kalniņa (vokāls)
Renārs Lācis (saksofoni, flauta)
Kārlis Vanags (saksofoni, flauta, EWI)
Ritvars Garoza (taustiņinstrumenti)
Toms Poišs (bass)
Rūdolfs Dankfelds (sitaminstrumenti)

Ieeja no plkst. 19:00, koncerta sākums plkst. 20:00, ieejas maksa Ls 2,00, JVLMA studentiem bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV