Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Rīgā koncertēs Buena Vista Social Club zvaigzne Omara Portuondo

Ģirts Majors, 25.11.2009. 11:27

27.aprīlī Rīgas Kongresu namā būs vienreizēja tikšanās ar leģendāro kubiešu mūzikas projekta Buena Vista Social Club dīvu un lielisku izpildītāju un dejotāju vairāk kā pusgadsimta garumā – Omāru Portuondo (Omara Portuondo).
Rīgā koncertēs Buena Vista Social Club zvaigzne Omara Portuondo

Omāra Portuondo novembra sākumā saņēma Latin Grammy par savu pēdējo albumu “Gracias”, kurā dziedātāja iekļāva dziesmas, kuras viņa sapņojusi izpildīt savas bagātās un garās mūziķes karjeras laikā. Omāra Portuondo 2010. gadā svinēs savu 80-to jubileju.

1996.gadā, kad aukstā kara dēļ kubiešu mūzika bija atrauta no Rietumu mūzikas pasaules un par to neviens neko nezināja, vairāki slaveni mūziķi apvienojās, ierakstīja improvizāciju albumu un izveidoja Buena Vista Social Club. Tieši tad Omāra pievienojās projektam, kur dziedāja duetā ar nu jau aizsaulē aizgājušo Ibrahim Ferrer. Tieši Omāra šobrīd ir atpazīstamākā no šīs apvienības dalībniecēm, kura turpina savas mūziķes gaitas.

Koncerts Rīgā būs ceļojums mākslinieces bagātās un vairāk kā pusgadsimtu garās mūziķes karjerā.

Biļetes uz koncertu no 3.oktobra būs nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuserviss.lv. Biļetes maksās no Ls 19 līdz Ls 34.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV