Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Kokteiļbārs „Star Lounge” aicina uz Jaunā 2010. gada sagaidīšanu

Elīna Ždanoka, 25.11.2009. 16:21

Tikai reizi gadā mēs mainām kalendāru un novēlam visiem apkārtējiem visu to labāko, tādēļ, lai padarītu šo brīdi svinīgu aicinām pavadīt veco gadu un sagaidīt jauno – Tīģera gadu vienā no Latvijas augstākām vietām kokteiļbārā „Star Lounge”.
Kokteiļbārs „Star Lounge”  aicina uz Jaunā 2010. gada sagaidīšanu

Jaunā gada svinības sāksies jau no plkst. 21.00 un turpināsies līdz pat rītausmai. Jūs sildīs lieliskā atmosfēra un dejas populāras mūzikas pavadījumā, kuru nodrošinās dīdžejs VIP ar īpašo, šarmanto dīdžejmeiteni. Tieši dīdžejs VIP ir slavens ar saviem mūzikas setiem, jo piemeklē melodijas tā, lai gūtu pēc iespējas lielāku publikas atsaucību, atskaņojot mūziku no vecajiem labajiem hitiem līdz mūsdienu souful-house mūzikai.

Speciāli jaungadam, kokteiļbāra „Star Longe” bārmeņi ir sagatavojis garšīgu kokteiļu receptes. Kā ikkatru gadu svētku uguņošanu varēsim vērot tuvāk zvaigžņotām debesīm, no putna lidojuma augstuma - „Star Launge” terases.

Papildus svētku noskaņojumu radīs ne vien jaungada dekorācijas, bet arī vīdžeja uzinstalētās video projekcijas, kas tiks projektētas pasākuma laikā uz 3 x 4 metri liela ekrāna.

Pasākuma organizētāji „EF Agency” atgādina - ņemot vērā pagājušā gada lielo apmeklētāju atsaucību, piedāvājam laicīgi rezervēt biļetes, jo vietu skaits ir ierobežots. Pagājušā gada gaviļniekiem, kā arī tiem, kas mums jaungada sagaidīšanas svētkos pievienosies pirmo reizi pirmās 50 biļetes tiek piedāvātas par 5,-LVL. Lai atvieglotu biļešu iegādi, jau no šodienas, tās var iegādāties visās „Biļešu serviss” un degvielas uzpildes stacijas „Statoil” kasēs.

Mēs parūpēsimies par to, lai šis vakars kļūtu par vienu no neaizmirstamākajiem brīžiem aizejošajā gadā. Uz tikšanos, šī gada 31.decembrī kokteiļbārā „Star Lounge”, kurš atrodas Albert Hotel 11.stāvā Dzirnavu ielā 33. Sīkāka informācija un galdiņu rezervēšana pa tālruni +371 67142733

Paldies atbalstītājiem: www.easyget.lv, www.orb.lv, www.nightlife.lv, www.pozitivasziņas.lv, www.club.lv, www.hc.lv. www.kasnotiek.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV