Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"The Strokes" nākamā gada janvārī grasās ierakstīt jaunu albumu

Egija Petrova, 25.11.2009. 16:40

Pēc grupas "The Strokes" dalībnieku Džuliana Kasablankas un Nikolaja Freitura domām jaunā albuma ieraksts varētu notikt 2010. gada janvārī. Abi atsevišķās sarunās apgalvoja, ka Jaunais gads izklausās pēc iespējamā laika, kad varētu ierakstīt jaunu albumu.
"The Strokes" nākamā gada janvārī grasās ierakstīt jaunu albumu

„Kamēr puiši atradās Losandželosā, mēs kopā ar grupas menedžeru Rajenu Džentlsu (Ryan Gentles) šodien devāmies izpētīt pāris Ņujorkas ierakstu studijas un nonācām pie "Jan recording"!!! Garastāvoklis = sasodīti lielisks.” tā Freitura rakstīja savā "Twitter" profilā - Twitter.com/NickelEyeBand.

Tikmēr Kasablankas šķita ne tik ļoti optimistiski noskaņots uz šādiem plāniem, lai gan arī atklāja, ka grupa apsprieda janvāra mēnesi kā iespējamo jaunā albuma ierakstīšanas laiku. „Mēs cenšamies nonākt studijā jau vairākus gadus. Es vienmēr esmu pieejams un grupasbiedri to zina, bet kopā sanākšana ir grūta.” viņš piebilda.

"The Strokes" nesen ieguva pirmo vietu 100 desmitgades labāko albumu sarakstā ar savu 2001. gada debijas albumu "Is This It".

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV