Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

ImproRoka fināls ir klāt

Elīna Simsone, 26.11.2009. 09:31

Muzikālais klubs „Kabata” aicina 27. novembrī plkst. 21:00 būt par lieciniekiem konkursa ,,ImproRoks” finālam, kurā par galveno balvu - video klipu - savā starpā cīnīsies piecas jaunas, enerģiskias un muzikāli spēcīgas grupas.
ImproRoka fināls ir klāt

Muzikālā kluba „Kabata” solītais pārsteigums - iepriekšējo nedēļu žūrijas izvirzītājām grupām finālā izvirzīt arī savu simpātiju - grupu Medieval Child, kā rezultātā, 27.novenbra piecinieks ir  WakeNC, Peec Lietus, A day without break, Man-Hu un Medieval Child.

Lai novērtētu grupu profesionalitāti, spēju uzstāties un uzrunāt publiku, žūriju pārstāvēs trīs izcili,  talantīgi un kompetenti Latvijas mūziķi – Uldis Marhilēvičs, Mārtiņš Freimanis un Pits Andersons.

Kā jau tas ImproRokā ierasts, katra  grupa izpildīs trīs savas dziesmas. Atšķirībā no citām reizēm, grupām ir jāsagatavo mājas darbs- atskaņot latviešu tautas dziesmu savā īpašajā skanējumā. Kas tā būs par tautas dziesmu un kā grupas būs izpildījušas savu mājas uzdevumu, varēsiet uzzināt piektdienas vakarā.

Finālā atbalstītāji ir sagatavojuši gan grupām gan pasākuma apmeklētājiem garšīgus pārsteigumus. Alus darītava „Bauskas alus” pasniegs sava uzņēmuma simpātijas balvu kādai no fināla grupām, kā arī, apmeklētājiem būs iespēja iegūt kādu balvu no „Rokstar” un SIA „Pērnes L” produkcijas, pareizi atbildot uz konkursa jautājumiem.

Pēc rezultātu paziņošanas par turpmākā vakara pozitīvo noskaņojumu rūpēsies Mārtiņš Freimanis un grupa LIVIDO.

Uzrādot studentu apliecību studentiem ieeja ir bez maksas, kā arī daiļā dzimuma pārstāvēm ieeja ir brīva!

Konkursu atbalsta enerģijas dzēriens „Rockstar” , SIA „Pērnes L” „Bauskas alus”, „Bemberi” un informatīvie atbalstītāji Latviešu radio un www.viriesi.lv.

Sīkāka informācija atrodama mājas lapā www.improroks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV