Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

„Pulkvedī” uzstāsies “Green Petroleum Funk”

Romāns, 26.11.2009. 09:42

Šo sestdien, 28.novembrī, Rīgas klubā „Pulkvedim Neviens Neraksta” gaidāms muzikālais vakars ar grupu „Green Petroleum Funk”. Notikumu gaitā piedalīsies arī Mixmeistars AG un rīmju speciālisti Skutelis un Ansis no apvienības „PKI”. Bacardi Lounge kluba apakšstāvā pie platēm DJ Mario (Disco & House Grooves). Sākums – plkst. 22:00, iejas maksas – 2 Ls.
„Pulkvedī” uzstāsies “Green Petroleum Funk”

„Green Petroleum Funk”, kas pēc zināma radošā pārtraukuma pirms neilga laika svinēja ‘atkalkopāsanākšanas’ svētkus, varētu dēvēt par latviešu ‘jaunāko laiku’ grūva mūzikas klasiku. Kolektīva rašanās datējama ar ~1998. gadu, „Zaļās Naftas Fanka” krusttēvs un idejas/nosaukuma autors ir DJ un producents Mārtiņs Ķibers.

Kopš dibināšanas projekts regulāri uzstājas Rīgas mūzikas klubos („Dizzy”, „Casablanca”, „SpalvasPaGaisu”), ir pieprasīts LV mūzikas festivālos (Rīgas Ritmi u.c.), kā arī dažādos korporatīvos un privātos pasākumos.

G.P.F. koncepcija: augstas raudzes profesionāļu izpildīta mūzika – brīvi domājošiem, muzikāli erudītiem, progresīviem cilvēkiem ar labu gaumi.

Patreizējais sastāvs: Gints Pabērzs (ten sax) – TimeAfterTime, SweetWaterz, M.Briežkalna 4tet, ex SRQ / Uldis Ziediņš (trombone) – Keksi, LaBomba, TheRootsBand / Romāns Vendiņš (rhodes piano) – Keksi, Jam Orchestra / Andrejs Jevsjukovs (guit.) – ex DAO, Marie N, solo / Norberts Skraucis (bass) – Marie N, RigaGroove 4tet / Martins Linde (drums) - TimeAfterTime, SweetWaterz, RhythmCommunity.

Visi mūziķi ir ņēmuši dalību arī dažādos starptautiskos projektos; koncertējuši gan džeza klubos, gan festivālos visā Eiropā.

Repertuārā: oriģināli, speciāli G.P.F. rakstīti skaņdarbi, kuru autori ir kolektīva dalībnieki, kā arī daudzi pasaulē zināmi Fanka grāvēji no James Brown, Wild Cherry, Nils Lundgren, Rodney Jones, BWB, Billy Cobham, George Duke, George Benson u.c…

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV