Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Toms Petijs atskatās uz grupas “Heartbreaker” pirmsākumiem

Mārtiņš Atvars, 26.11.2009. 12:41

Atzīmējot „The Live Antology”, kas ir vairāku CD komplekts, kurā apskatīti 30 viņa darba gadi kopā ar grupu “Heartbrakers”, iznākšanu Toms Petijs (Tom Petty) divās dienās sniedza gandrīz 6 stundu garu interviju žurnālam “The RollingStone”.
Toms Petijs atskatās uz grupas “Heartbreaker” pirmsākumiem

Viņš arī stāstīja par savu rokenrola dzīvi un pieminēja arī savu 59. dzimšanas dienu 20. oktobrī. Sarunas, kuras notika grupas mēģinājumu telpās kādā noliktavā Losandželosā un Petija Malibu mājā ar skatu uz Kluso okeānu, izplūda paša roka vēstures garumā. Sarunās tika pieminēta diena, kad 1961. gadā mūziķis satika Elvisu Presliju (Petijs bija aizmirsis paņemt ierakstu, uz kura būtu varējis dabūt autogrāfu); Petija pārbaudījumi un piedzīvojumi, kad garmatainais puisis nonāca lauķu teritorijā; viņa vētrainie koncerti ar “Heartbrakers” septiņdesmito gadu beigās; viņa muzikālā pieredze uz skatuves un studijā kopā ar Bobu Dilanu (Bob Dylan), Džordžu Harisonu (George Harrison), Karlu Perkinsu (Carl Perkins), Elvisu Kostelo (Elvis Costello) un daudziem citiem; un atgādinājums par Petija nākošo ierakstu kopā ar “Heartbrakers”.

Petijs par saviem 40 gadiem mūzikā izteicās ar lakonisku asprātību. „Tas ir bijis lielisks ceļojums,” viņš paziņoja otrās intervijas pašās beigās.

Avots: rollingstone.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV