Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

”D-Night” Club Tour 2009 turpinās ar sarīkojumu Daugavpilī

Elīna Ždanoka, 27.11.2009. 09:55

Piektdien, 11.decembrī, Daugavpilī, klubā GOLDEN BONUS (KGB) notiks alus dzēriena  "D-Night" atbalstītā pasākumu sērija, kuras ietvaros visa gada garumā populārākajās Latvijas izklaides notiek slavenu dīdžeju uzstāšanās un citi "D-Night" sarūpēti pārsteigumi.
”D-Night” Club Tour 2009 turpinās ar sarīkojumu Daugavpilī

Lai šo tūri padarītu īpašu, Daugavpils apmeklētājiem, alus dzēriens „D-Night”, piedāvās Latvijas labākā dīdžeja, šī gada DJTOP 2009 uzvarētāja, Andre Crash setu un FREAK SHOW uzstāšanos.

Dj Crash karjeru uzsāka 1998. gadā. 2007.gada vasarā, uzstājoties „Deluxe Zone” zālē, piedalījās pasaules vadošajā elektroniskās mūzikas pasākumā „Sensation White”, kura primārie dalībnieki bija Tom Novy, Marco V, Junior Jack , Kid Crème, Blank & Jones, Tim Deluxe. 2008.gada sākumā kopā ar Flyingmice ierakstīja savu pirmo singlu „Back to Chicago”, kas vēlāk tika izdots uz Anglijas leibla „Metrogroove Records”. Skaņdarbs ieguvis 5 zvaigžņu atzīmi un titulu „recommended” pasaules vadošā klubu kultūras žurnālā DJMAG septembra numurā. 2008.gadā Crash tika uzaicināts piedalīties otrajā „Sensation White” pasākumā, kur uzstājās „VIP Zone” zālē, augstākminētā pasākuma galvenie viesi bija David Guetta, Fedde Le Grand, Markus Schulz un Michael Burian. Pēc mēneša sekoja aicinājums ņemt dalību „Essential Knockout” open air festivālā, kur Crash spēlēja „MN2S” zālē. Septembra beigās Andre Crash piedalījās arī „Sensation White” Lietuvā, kur pārstāvēja Latviju „VIP Zone” zālē. Pēdējā gada laikā aktīvi attīsta sadarbību, ar Rīgas Gospel Kora solisti Catherine, kuras balss ir dzirdama „Tasty Soundz” skaņdarbā „Galactica”. 2009.gada februārī Andre Crash tika izvēlēts par warm up dīdžeju „Urbania” aģentūras rīkotajam TIESTO koncertam Viļņā. Crash ir spēlējis vienos pasākumos ar: Tiesto (NL), PaulVan Dyk (NL), Fedde Le Grand (NL), Martin Solveig (FR), Sandy Rivera (USA) kā arī ar visiem Latvijas vadošajiem dīdžejiem. Andre Crash, ārpus Latvijas, ir uzstājies sekojošās valstīs: Krievijā, Baltkrievijā, Lietuvā, Gruzijā, Moldovā. Promo dj miksus ir iespējams noklausīties http://djtop.lv/set/12/1590 , skaņdarbus://djtop.lv/made-in-latvia/12/645  

Viens no Latvijas pieprasītākajiem klubu deju ansambļiem, kurš ir populārs ne vien Latvijā, bet arī Eiropā ir Andra Bukalovska FREAK SHOW. Ideja par savdabīgo go-go stilu radās 2002.gadā, kad gandrīz katra klubā bija tik ierastās go-go meitenes. Andra Bukalovska filozofija – neierasti tērpi un kvalitatīvas dejas. 2009.gadā daļa no grupas pārcēlās dejot uz Ibizas un Francijas klubiem, jo mūsu klubu atalgojumi nespēja konkurēt ar vadošajiem Eiropas klubiem. Tomēr FREAK SHOW pateicoties Andra Bukalovska biežajām vizītēm Latvijā vēl pastāv un piektdien, 11. Decembrī, priecēs arī Daugavpils apmeklētājus.

Tāpat kā iepriekšējo reizi visiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja nobaudīt jaunos "D-Night" alus dzērienus, būs arī dažādi interaktīvie pārsteigumi, kā arī īpaši šim pasākumam veidots stends, kur ikviens pasākuma viesis varēs ne vien fotografēties, bet arī saņemt bildes.

Alus dzēriens „D-Night” ir atspirdzinošs alus dzēriens ar 5,5% alkoholu, kas īpaši paredzēts visiem, kam patīk nakts dzīves piedzīvojumi un jautrība. Pildīts stilīgās 0,33l pudelēs ar viegli atveramo pull-off korķi, “D-Night” ir ērti lietojams kā no pudeles, tā glāzēm bāros, klubos un mājas ballītēs kopā ar draugiem.

Gribi vairāk..? Tiekamies ”D-Night” Club Tour 2009,  Daugavpilī, Klubā GOLDEN BONUS (KGB), Saules ielā 62, 11.decembrī.

Informatīvi atbalsta: www.easyget.lv, www.nightlife.lv, www.club.lv, www.ind-ex.lv, www.pozitivaszinas.lv, www.orb.lv, www.studentlife.lv.

http://www.kgb-club.lv
http://www.myspace.com/djandrecrash

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV