Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Džeimijs Tī plāno izveidot kaverversiju grupu

Egija Petrova, 27.11.2009. 13:38

Džeimijs Tī (Jamie T) atklāja, ka izveidos kaverversiju grupu, kas uzstāsies koncertos.
Džeimijs Tī plāno izveidot kaverversiju grupu

Dziesmu autors, kurš šogad izdeva savu otro albumu "Kings & Queens", izteicās, ka vēlas atpūsties no dziesmu rakstīšanas.

„Varbūt ir pienācis laiks uz kādu brīdi pārstāt rakstīt mūziku,” Džeimijs Tī stāstīja mūzikas ziņu portālā "BBC 6 Music". Viņš piebilda: „Lai cik tas dīvaini neizklausītos, dažreiz ir nepieciešams apkopot domas pirms dziesmu rakstīšanas, tāpēc man liekas, ka izveidot kaververiju grupa būtu jautri.”

Lai gan Džeimijs Tī izteica vēlmi koncertēt ar šo jauno projektu, viņš atklāja, ka ir maziespējama grupas dziesmu ierakstīšana studijā. Viņš skaidroja: „Es nedomāju, ka mēs dosimies uz studiju.” Džeimijs Tī piebilda: „Es domāju, ka mēs nospēlēsim pāris koncertus. Izveidoju šo grupu, lai mēs izklaidētos, izietu sabiedrībā un spēlētu mūziku. Manuprāt, nevienam nav doma šo pasākumu novest līdz ierakstīšanai.”

Kā iepriekš ziņoja mūzikas portāls "NME", Džeimijs Tī bija spiests pārcelt koncertus Apvienotajā Karalistē laringīta dēļ. Koncertus pārcēla uz 2010. gada janvāri un februāri.

Avots: nme.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV