Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Elbow" un "Radiohead" ziedo savas lietas labdarības izsolei

Egija Petrova, 30.11.2009. 09:45

Grupas "Elbow" un "Radiohead" ir vieni no māksliniekiem, kuri ziedo savas lietas izsolei, ar mērķi iegūt naudu labdarības projektam "Music Beats Mines".
"Elbow" un "Radiohead" ziedo savas lietas labdarības izsolei

Humānās organizācijas "Mines Advisory Group" radītais pasākums, kas ir labdarības projekts, kura mērķis ir palīdzēt visu pasaules valstu cilvēkiem, kuru tuvumā atrodas mīnas, ziedojot naudu atmīnēšanām, atbruņošanai un atbrīvošanai no citām konfliktu paliekām.

Izsolē ir pieejamas dažādas lietas, tai skaitā, grupas "Radiohead" parakstīts mākslas darbs no viņu 2000. gada albuma "Kid A", grupas "Elbow" parakstītie albumi CD un vinila plates formātā un pat stundas ilga spēlēšana uz "Steinway" flīģeļa koncertu norises vietā "Bridgewater Hall", Mančesterā.

Izsole sākās 27. novembrī. Detalizētu informāciju varat iegūt, apskatot mājaslapu – http://www.maginternational.org/musicbeatsmines/en/events/events/mbm-auction-items/.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV