Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Dj projekta „Sound Quest” atklāšana pasākumā „Feel the SOUND, Enjoy the QUEST!„ klubā „Steam”

KJ Young, 30.11.2009. 11:16

5. decembrī, naktsklubā „Steam”, Kungu ielā 8, tiks atklāts jauns Dj projekts – „Sound Quest”. Projekta idejas autori un pasākuma „Feel the SOUND, Enjoy the QUEST!” organizatori Dj BRISK un KJ Young parūpēsies, lai elektroniskās mūzikas un klubu mīļotāji visas nakts garumā aizceļo pozitīvi spēcīgā skaņas ceļojumā. Pasākumā dalību ņems arī Dj Andy Bassland un Dj Viesturs Masinskis.
Dj projekta „Sound Quest” atklāšana pasākumā „Feel the SOUND, Enjoy the QUEST!„ klubā „Steam”

„Sound Quest” ir divu dīdžeju apvienošanās ar līdzīgu uztveri un kopīgiem mērķiem. Aizrautīgie un mūziku mīlošie Dj BRISK un KJ Young, īstajos vārdos Ivars Bērziņš un Jānis Keišs sapratuši, ka elektroniskās mūzikas kultūras dzīve ir viņu aicinājums. „Sound Quest” ir kā ekspedīcija, kurā BRISK un KJ Young centīsies aizraut elektroniskās kluba mūzikas mīļotājus pacilājošā, melodiskā un, tajā pašā laikā, progresīvi ritmiskā skaņas ceļojumā.

Projekta atklāšana norisināsies futūriskā kluba „Steam” VIP zālē. Pasākuma „Feel the SOUND, Enjoy the QUEST!” starts - plkst. 22:00. Ieeja BEZMAKSAS.

“Sound Quest” seti sevī ietver Progressive, Electro, Euphorical-Uplifting Trance, Tribal House, Techno un Trance stilus. Liekot kopā iegūto pieredzi, abi mūsdienīgie Dj laika gaitā saspēlejušies un sapratušies viens ar otru, apvienojot šos stilus kopā un publikai pasniedzot B2B performancē.

Gaidīsim Jūsu atbalstu un tiekamies uz deju grīdas. Tiksimies „Feel the SOUND, Enjoy the QUEST!” ietvaros arī citās dažādās un atpazīstamās Latvijas izklaides vietās.

“Sound Quest” draugi: Hotel “Edvards”, lielformāta druka “Grupa Lukss”, enerģijas dzēriens “Rocstar”. Pasākuma informatīvie atbalstītāji: “Frekvenc” radio, mūzikas portāls “ Clubsound”, party bus “BlackSilver”. Potāli – “draugiem.lv”, “ORB”, “1188”, “ind-ex.lv”, “nightlife.lv”, “kasnotiek.lv” un “easyget.lv”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV