Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz lielāko Jaungada ballīti Liepājā „New Year's Eve @ Fontaine”

Jānis Enkūzens, 30.11.2009. 13:57

„Biļešu servisa” kasēs un biļešu tirdzniecības vietnē www.bezrindas.lv jau iespējams iegādāties biļetes uz 2010. gada sagaidīšanas svinībām Liepājas „Fontaine” viesnīcās, klubā un bāros.
Sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz lielāko Jaungada ballīti Liepājā „New Year's Eve @ Fontaine”

Jau pērn daudzi liepājnieki un pilsētas viesi Jauno gadu izvēlējas sagaidīt  „Fontaine” klubā, restorānā un viesnīcā. Šogad, pateicoties jaunatvērtajam „Prison Bar”, izklaidēm būs atvēlēts vēl vairāk telpu.
   
Svētku programma solās būt daudzpusīga: uz “Fontaine Palace” skatuves kāps grupa „The Hobos”, kā arī kluba dīdžeji Megafons un Enkurs, savukārt viesnīcas “Fontaine Royal” zelta zālē pasaules hitus, melodijas un ritmus izpildīs populārās liepājnieku grupas „The Briefing” mūziķi.
   
Turpat, stāvu zemāk, viesnīcas restorānā “Fontaine International Steakhose”,  visas nakts garumā notiks karstas dejas salsas pavadījumā.
   
Ja Jums labāk patīk vērot, kā dejo citi, dodieties uz “Prison Bar”, novērtēt go-go dejotāju priekšnesumus.

Visu nakti darbosies viesnīcas restorāns, kur piedāvājam iespēju rezervēt vietu pie galdiņa, bet pilsētas viesiem iesakām iegādāties biļetes komplektā ar viesnīcas numuriņu.

Biļetes nopērkamas viesnīcas “Fontaine Royal” reģistratūrā, klubā “Fontaine palace”, “Biļešu servisa” kasēs, ka arī interneta vietnē www.bezrindas.lv

Iepriekšpārdošanas cena līdz 9.decembrim ir 8 lati, no 10.decembra biļetes maksās 9 latus, bet pasākuma dienā - jau 10 latus.

Biļete derīga ieejai visās „Fontaine” pasākumu norises vietās. Ieeja no 21:00, koncerti un pārējie pasākumi sākas pulkstens 23.00.

„Fontaine Palace” atrodas Liepājā, Dzirnavu ielā 4. „Fontaine Royal”, „Fontaine International Steakhouse” un „Prison Bar” atrodas netālu – Stūrmaņu ielā 1.

www.fontaine.lv
www.fontainepalace.lv
www.fontaineroyal.lv
www.bilesuserviss.lv
www.bezrindas.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV