Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Nācis klajā grupas „Double Faced Eels” Čehijas „Road trip”

DFE brigāde, 30.11.2009. 23:08

1.septembrī Prāgā, klubā „Palác Akropolis” risinājās rokkoncerts "When you say Freedom". Kur sportiski māksliniecisko dalību ņēma grupa "Double Faced Eels" kā arī mūs brāļu tautas - pārstāvji no Igaunijas, Lietuvas un Polijas.
Nācis klajā grupas „Double Faced Eels” Čehijas „Road trip”

Par godu šim notikumam ir tapis apjomīgs video stāsts par grupas DFE ceļojuma laikā izzināto, aplūkoto un piedzīvoto. Neizpalika nedz skaistās Prāgas kultūrvēsturiski nozīmīgie objekti, nedz nacionālo ēdienu degustācija, nedz arī, protams, pats vakara koncerta šovs ar kaimiņtautu un grupas DFE uznācienu.

Pats ceļojums risinājās ar fundamentālu Latvijas vēstniecības atbalstu Čehijā, kuru grupai „Double Faced Eels” bija gods apmeklēt.

Viss ceļojuma apskats ir veidots pateicoties Mārtiņam Šultem, kas jau līdz šim sevi ir vairākkārtīgi apliecinājis ar videonāli māksliniecisko guru spēku asistējot gandrīz visās DFE video saistītās aprisēs. Filmas galvenie tēli viennozīmīgi ir pati grupa kur VJ lomā ir nominēts Marka. To starp nevar neuzsvērt mūsu „aktīvos” līdz braucējus brāļus Igauņus, kuri vienkārši runās paši par sevi.

Kopumā video materiālā ir atspoguļotas apaļas 5cas dienas no grupas „Double Faced Eels” dzīves, kuras mēs drosmīgi varēsim noskatīties ekskluzīvā pirmizrādē tikai „Latvijas Mūzikās Kanālā” (LMK) 4. decembrī 21:02, grupas DFE nedēļās mākslinieku apskates laikā.

Foto / Video: Mārtiņš Šulte

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV